Fijn bedrijf!

Wat spullen gekocht voor mijn Fiesta ST MK8. Helaas waren de bougies blijven hangen bij de duane waardoor hier nog even op liet wachten. Reageren snel op mijn bericht en uiteindelijk alles netjes geleverd gekregen. Een fijne bedrijf die ook nog eens een persoonlijk bericht meeleverd. Zeker een aanrader en zal hier nog zeker weer terug komen.

Product zoals omschreven en snelle levering.

De bestelling was snel geleverd en product is zoals omschreven.

Een zeer goede communicatie met het bedrijf en je wordt ook goed op de hoogte gebracht van de leveringsperiode. Het is hier netjes toe gekomen en de uitlaat die ik kocht was ook zorgvuldig en goed ingepakt zo dat het geen schade kon krijgen tijdens het transport. Wij zijn alvast zeer tevreden van onze aankoop.

Super service en product

Ik kan niet anders zeggen dan dat dit een top bedrijf is. Je wordt netjes op de hoogte gehouden van je bestelling, en het is super snel bezorgd. Ook in de mail straalt het enthousiasme er vanaf. Ik ga hier zeker meer bestellen!

Netjes en snel geleverd

Snelle service leuk gepersonaliseerd kaartje bij de bestelling plus wat Goody's.

goede en snelle levering.

Zeer tevreden met de onderdelen. product is zoals omschreven, en paste perfect. splitter staat super gaaf onder mijn golf 5.

Altijd goeie service

Pakketjes zijn altijd heel zorgvuldig ingepakt en snel verzonden, en de persoonlijke berichtjes zijn altijd een leuke bonus :)

Supersnel, zowel auto als pakketje

Fijne snelle service en dan ook nog met een persoonlijke boodschap. Tevreden over product, verzending en resultaat. Volgende keer shoppen we hier weer.

zeer tevreden

het pakket intercooler was zeer goed verpakt en heel netjes afgeleverd met cetivercaat. De intercooler is van goede pasvorm en pluk en play en na installenleren geen storing in zekerzin een aanrader past goed in de standaard bumper van mijn audi tt uit 99 met een open dumpvelf klinkt het ook nog eens goed aan de oren en ook bedankt mijn naam genoot Nick voor het prachtige werk. M.v.g Nick hijmans.

Service was goed en onderdelen waren snel geleverd

Uitmuntend

Gewoon goed bedrijf super vriendelijk reageren snel hulpzaam meer heb ik niet toe te voegen. Ondertussen zijn al drie andere mensen geweest via de Mini Club die gevraagd hebben om het link. Het enige kleine tip deed kan geven is stuur volgende keer twee raamstickers voor links en rechts in plaats van e-sticker

Mooi product en snel in huis

Zeer goede ervaring. Product snel ontvangen. Netjes ingepakt en verstuurd

Zoals gewend super geregeld, snel , duidelijk, scherpe prijs

Na het 6 inch filter, 4 naar 5 inch verloop nu ook de 7438-9 bougies. Auto doet 1000 + pk En alle logs zijn perfect , super blij mee

Wauw wat een service

Echt een super service van jullie Onderdeel moest speciaal besteld worden Geen extra kosten doorberekend

Ramair Proram Performance luchtfilter, blij mee

Gelijk geplaatst en overtreft mijn verwachting. Mooi sportief geluid. Op tijd geleverd en ook nog met een persoonlijke boodschap. Top!

24TUNED the best!

The best site, easy and fast order!

Perfect product & verpakking

Een Proram Ramair intake gekocht voor mijn S3. Kwam heel goed verpakt. E-mails met de tracking link gelijkt ontvangen. Alles hartstikke prima

Duidelijke site, snelle reactie op instagram en binnen 2 dagen thuisbezorgd compleet!

Maandag besteld, woensdag op de mat. Was super verpakt met alle orginele dingen erop. Ik had zelf een maxton design v2 golf gti spoiler besteld. Bij ontvangst had ik nog een vraag en deze werd binnen 30 min beantwoord op de instagram pagina. Kortom super

spullen altijd netjes geleverd en goed verpakt.

je kan in de chat gwn vragen wat past op je auto en dan krijg je link via de chat wat je moet hebben dus das heel handig

Verrassend maar perfect

Ik wilde mijn oude sport airfilter vervangen door een fatsoenlijke, want merkte met warm weer dat een goedkope sport airfilter niet goed presteert. Altijd wilde ik al een airfilter van Ramair, maar na een beetje onderzoek had ik voor de ProRamair gekozen. De service was top, snelle verzending, fijne communicatie. Ik ga hier zeker vaker bestellen

Topservice

Duidelijke updates over de bestelling en snelle levering.

Performance

Sportfilter makkelijk te plaatsen. Voldoet aan verwachting. Meer rijplezier.

zeer vlot top

vlotte hulp via de chat en email,goede hulp en snelle levering

Wat een genot

Beetje veel emails maar zeker geen slechte inhoud. Waardering is erg hoog.