Altijd goed verpakt en snel geleverd en je krijgt er een stikker en een 24tunned geurhanger voor aan de binnespiegel te hangen erbij ook als je meer info wil over een onderdeel helpen ze u graag verder altijd heel tevreden van deze chop 24tunned

Top winkel

Top winkel en top service. Zodra je bestelling thuis is krijg je ook een bedankt kaartje met eigen naam wat een leuke ervaring geeft

Super plek om als je benodigdheden te krijgen!

Erg fijn bedrijf met erg fijne en behulpzame medewerkers welke je niet zomaar in de kou laten zitten als er iets gebeurd.

Uitstekende service

Pakketje nettjes optijd binnen gekregen en supper service. Nog een gratis geur hanger en een persoonljjk kaartje. Ik zal zeker weer opnieuw hier bestellen

Altijd topservice

Ik heb nu al meerdere malen onderdelen besteld voor mijn auto en nooit teleurgesteld geweest. Altijd goed contact en de persoonlijke touch bij elke bestelling zorgt er altijd weer voor dat ik terug kom.

Een goed product.

Niks op aan te merken het enige wat misschien beter/duidelijker kan is ipv zwart wit fotos kleur fotos plaatsen op de installatie intstructie

Perfecte service!

Onderdelen van hoogwaardig kwaliteit, service van hoogwaardig kwaliteit. Kortom super bedrijf zou iedereen aanraden.

Fijn en snel geleverd

Leuk bedrijf altijd een persoonlijk briefje bij je bestelling en vaak goedkoper als de meeste verdrijven.

Aanrader

Zeer vriendelijk Vlot verloop van bestelling

Goed advies via de chat en snel geleverd

Ik vroeg advies over de maatvoering en kreeg netjes een reactie met gelijk een link welke ik moest bestellen. Geen gezoek dus en de volgende dag de producten netjes binnen.

Top kwaliteit

Ik heb de overmaatse air/cold intake besteld en ben zeer tevreden over het product!

Een toffe correcte en vooral professionele ervaring

Ik heb mijn cold air intake besteld, ik kon op de site mooi overzichtelijk mijn bestelling plaatsen. door de vele manieren van betaaloplossing is er voor ieders wat wils. ik ben goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling en het pakje werd snel geleverd Een zeer leuke ervaring, zeker niet de eerste en de laatste

Makkelijk besteld

Goede hulp met info op de website

Très satisfait de mon achat.

Tout Γ©tait parfait malgrΓ© un dΓ©lais de livraison un peu long.

Goeie kwali

Goed spul voor elke knul

Uitstekende service

Sneller levering en goed verpalt van de producten

Gewoon goed

Duidelijke communicatie Onderdelen goed verpakt Levering was ook goed

Mijn hele golf stage 2 getuned met 24tuned en wat een beest is het nu thanks maatjes

Erg goed

Snel en goed.

Order netjes en snel verlopen. Goed verpakt.

Snelle verzending

verzending 5+, contact 5+, product 6+

product zoals beschreven, zeer snelle verzending.

Super voor elkaar

Pakje snel binnen gekregen. Mooie zelf geschreven kaartje erbij. Super winkel!

Werkt perfect

Ramair proram oversized intake Levering 1 dag later dan aangegeven maar voor de rest echt een perfect product gekregen heb een half uur kapot zitten zoeken naar een begin stukje, bijna bang dat ik m niet had gekregen maar bleek in een andere siliconen buis te zitten en over het hoofd gezien hahaha, Brutaal geluid met optrekken en gas loslaten, dit product gaat me zeker helpen met me stage 1+. Zeker aan te raden om hier je spullen te kopen. En een leuk persoonlijk kaartje gekregen met een autogeurtje, Top service. Zal hier zeker vaker bestellen

Top snelle levering

Top producten netjes verpakt goed beschermt en in de doos een handgeschreven kaartje als bedank voor de bestelling heel fijn en liefde voor de klant Toppie bestelde product high performance bobines CTS top bobines