De aandacht met een geschreven kaartje. De kerst kaarten, het luchtje!! Dan heb ik nog niet eens mijn bestelling geopend, maar voelt al goed. Zou hier zeker weer bestellen, bedankt!!!!
El trato, la tramitación y la velocidad fueron muy buenas. Al igual que la pieza que es de muy buena calidad y se ajusta perfectamente al vehículo. Ha sido un placer realizar una compra con ustedes.
Mst air intake binnen gekregen iets langer geduurd dan de verwachte datum maar werd goed op de hoogte gehouden door 24tuned, zal dan ook zeker weer een bestelling doen bij 24tuned. Wat cijfer betreft als ik hoger dan een 10 kon geven had ik het zeker gedaan. 24tuned is echt een aanrader voor uw auto. Nogmaals bedankt. Hennie
Tweede keer dat ik hier bestel voor mijn vw gti goede service en prima levering !
Goede kwaliteit producten
Voor advies staan ze klaar om je te helpen echt een top bedrijf
Voor advies staan ze klaar om je te helpen echt een top bedrijf
Goeie kwaliteit van bestelde goederen ook hele snelle levering.
Goeie kwaliteit van bestelde goederen ook hele snelle levering.
Met black friday een mooie Forge Induction Kit kunnen scoren voor een goede prijs. Levering zou eerst pas op 16 december zijn, maar pakket werd 6 december al geleverd! Snelle verzending dus en goede klantenservice! =)
Online een mst cold air intake besteld bij 24 tuned, een paar dagen later kwam het netjes verpakt inclusief een duidelijke montage handleiding. Verder vond ik het leuk dat er diverse merchandise bij de verzending zat.
Kom hier zeker vaker terug!
Kom hier zeker vaker terug!
Duidelijke webshop, levering op tijd. Filter wel “apart” verpakt, los zonder binnenverpakking in een ruime doos, dan krijg je toch van; is dit wel een nieuw filter!?
Mst air intake binnen gekregen iets later dan verwachte datum maar goed op de hoogte gehouden door 24tuned. Zal zeker weer een bestelling doen bij 24tuned. Wat cijfer betreft als ik hogere cijfer als een 10 mocht geven had ik het zeker gedaan. 24tuned bedankt.
Product snel en netjes ontvangen, bedankt voor de pepernoten!!