Snelle levering, product zoals omschreven. Past goed en gewenst resultaat!
Super bedankt voor je mooie beoordeling Christian π Zo fijn dat alles naar tevredenheid is. Veel plezier met de Forge Motorsport upgrade en graag tot ziens.
Snel bezorgd Hele goede kwaliteit van het product dat ik besteld had. Voor vragen kon ik meteen terecht bij jullie
Wauw, super bedankt voor je mooie beoordeling Wesley π Zo fijn dat alles naar tevredenheid is. Veel plezier met de mooie GFB upgrade en graag tot ziens π
Snel geleverd en mooie kwaliteit
Super bedankt voor je mooie beoordeling Johnny π Zo fijn dat alles naar tevredenheid is. Veel plezier met de Maxton Design spoiler en graag tot ziens π
Duurde lang voordat hij binnen was maar is een mooi intakeje
Super bedankt voor je mooie beoordeling Olquens π Zo fijn dat de MST intake goed bevalt. Bedankt voor je geduld en graag tot ziens.
Super netjes ingepakt en precies wat ik had besteld .
Super bedankt voor je mooie beoordeling Wouter π Zo fijn dat alles naar tevredenheid is. Veel plezier met de mooie Forge Motorsport air intake en graag tot ziens π
Snelle bezorging, alles was in orde. Dat handgeschreven kaartje was leuke verrassing ;)
Super bedankt voor je mooie beoordeling Lukasz π Zo fijn dat alles naar tevredenheid is. Veel plezier met de mooie RacingLine R600 upgrades en graag tot ziens π
Snel geleverd, met hartelijk kaartje en geurder er bijgeleverd.
Super bedankt voor je mooie beoordeling Jonas π Zo fijn dat alles naar tevredenheid is. Veel plezier met de RacingLine cleaner kit en graag tot ziens.
Ik had als verrassing iets besteld voor mijn vriend ! Volgende dag al in huis zo snel en hij was er super blij mee En nog een lief kaartje er bij ook toppppp Dank jullie wel groetjes britt
Super bedankt voor je mooie beoordeling Britt π€ Die vriend van jou boft toch met zo'n lieve vriendin! Wat fijn dat alles naar tevredenheid is en het cadeau goed in de smaak valt. Wens je vriend maar namens ons ook veel plezier toe met de mooie Ramair intake π
Was bezig met een air upgrade voor mijn Ford Focus. Twijfelde of e.e.a. wel wilde gaan passen aangezien de fabrikant aangaf dat dit voor een ander type auto zou zijn. Sander heeft het artikel uitgepakt en voor mij opgemeten, keurig met foto's erbij, welke webwinkel doet dit tegenwoordig nog ? Na deze foto's te hebben ontvangen en wat nameten toch besloten de MST luchtinlaat te bestellen. Deze paste in mijn 1.5 Focus en kon prima op het al eerder bij 24tuned bestelde MST filterhuis aangesloten worden. De leverancier geeft in de omschrijving aan dat deze voor de 2.3 Focus bestemt is maar zit dus nu ook bij mij onder de motorkap. De "luchtinlaat upgrade" is nu compleet en de turbo is er ook blij mee want die is een stuk meer aanwezig dan voorheen, geen BOV meer nodig voor mij. Nogmaals bedankt voor het prettige emailcontact !
Super bedankt voor je mooie beoordeling Jan π Zo fijn dat alles passend is. Het ziet er in ieder geval ook top uit! Veel plezier ermee en graag tot ziens π
Duidelijke site en goede feedback omtrent de levering.
Super bedankt voor je mooie beoordeling Peter π Zo fijn dat alles naar tevredenheid is. Veel plezier met al je mooie upgrades en graag tot ziens π
Snel, goed verpakt en het onderdeel werkt. !! 10/10 !!
Wauw, super bedankt voor je mooie beoordeling Quinn π Zo fijn dat alles naar tevredenheid is. Veel plezier met alle mooie upgrades en graag tot ziens π
Zeer goed geholpen volgende keer weer
Super bedankt voor je mooie beoordeling Michael π Zo fijn dat alles naar tevredenheid is. Veel plezier met je mooie upgrades en graag tot ziens π
Ik plaats normaliter zelden reviews maar dit bedrijf verdiend het oprecht. Iedereen is super vriendelijk en behulpzaam, via Instagram kreeg ik eerst al een filmpje toegestuurd van hoe mijn pakket werd ingepakt en vervolgens kreeg ik nog een persoonlijk bedank berichtje en tijdens een gesprek nog wat handige tips en aanbevelingen voor toekomstige upgrades. Dit bedrijf is super klant gericht en oprecht het beste en meest vriendelijke bedrijf waar ik ooit wat besteld heb. Ik ga in de toekomst 100% al mijn upgrades hier bestellen. Buiten dat worden producten overigens ook super snel geleverd!
Wauw Dennis super bedankt voor je mooie beoordeling π Wat worden we er gelukkig van dat alles naar tevredenheid is. Je bent een topper! Veel plezier met de Ramair upgrade en graag tot ziens π
Weer een tevreden bestelling. Snel geleverd. En via de overzichtelijke site goed duidelijk wat je graag wil hebben Goed verpakt om beschadigingen te voorkomen. En leuk een persoonlijk hand geschreven kaart als bedank voor je bestelling erg leuk. Als ik verder ga uitbreiden kom ik hier zeker terug
Super bedankt voor je mooie beoordeling π Zo fijn dat alles naar tevredenheid is. Veel plezier met het RacingLine Ultimate pakket en graag tot ziens π
Alles is makkelijk te installeren door de handige gebruiksaanwijzing veel positieve reacties over het geluid wat de ramair geeft
Super bedankt voor je mooie beoordeling Sven π Zo fijn dat alles naar tevredenheid is en de Ramair Performance air intake goed in de smaakt valt. Geniet ervan en graag tot ziens.
Super goed geholpen met de juiste producten te bestellen
Super bedankt voor je mooie beoordeling Omer π Zo fijn dat alles naar tevredenheid is. Veel plezier met je bestelling en graag tot ziens π
Een fijne site om alles te vinden. De service is goed en de onderdelen zijn van goede kwaliteit. Een aanrader!
Super bedankt voor je mooie beoordeling Danny π Je bent een topper! Zo fijn dat alles naar tevredenheid is. Veel plezier met de Ramair en RacingLine upgrade en graag tot ziens. π
goede service en past perfect
Super bedankt voor je mooie beoordeling Nick π Zo fijn dat alles naar tevredenheid is en de Ramair luchtfilter goed past. Veel plezier ermee en graag tot ziens π
Goede communicatie, duidelijk, werken volgens afspraak
Super bedankt voor je mooie beoordeling Nick π Zo fijn dat alles naar tevredenheid is. Veel plezier met de CTS Turbo air intake en graag tot ziens π
Had een maxton diffuser besteld eenmaal pakketje binnnn zag hij er niet heel mooi meer uit en de bouten zaten er niet bij. Maar de klanteservice is erg vriendelijk en het word opgelost.
Super bedankt voor je beoordeling Elroy π Wat vervelend dat het pakketje in eerste instantie niet in orde was. Bedankt voor je geduld en onze excuses! Alsnog veel plezier met de mooie Diffuser en graag tot ziens.
Top product geleverd, en het hand geschreven kaartje maakt het wel af
Super bedankt voor je mooie beoordeling Mike π Zo fijn dat alles naar tevredenheid is. Veel plezier met je mooie nieuwe Ramair PRORAM Intake upgrade en graag tot ziens. π
Everything about the air filter perfectly fits... Fast sending...
Thank you very much for your review Silvio. We are happy that you are happy π Have fun with the beautiful Ramair intake kit π
De keus was al snel gemaakt voor 24tuned. Een breed scala aan onderdelen, en op voorraad!! Service staat voorop!
Wauw, super bedankt voor je mooie beoordeling π Zo fijn dat alles naar tevredenheid is. Graag tot ziens π
Ik heb hem besteld en alles was netjes afgehandeld en geleverd zonder schade
Super bedankt voor je mooie beoordeling Levi π Zo fijn dat alles naar tevredenheid is. Graag tot ziens π
Altijd goede service en snelle levering, ik zal zeker vaker bestellen
Super bedankt voor je mooie beoordeling Vic π Zo fijn dat alles naar tevredenheid is. Veel plezier met al je mooie nieuwe RacingLine en Maxton Design upgrades. Graag tot ziens π