Dhr Sander helpt je graag welke bestelling je nodig hebt via Instagram. Daarnaast maakt hij lijstje voor je welke onderdeel bij welke hoort.
Super bedankt voor je mooie beoordeling OrΓ§un π Zo fijn dat alles naar tevredenheid is. Veel plezier met al de mooie RacingLine R600 upgrades en graag tot ziens. π
Ondanks dat de bestelling wat vertraagd was door levering problemen. Werd ik netjes op de hoogte gehouden via de mail.
Super bedankt voor je mooie beoordeling Judith β€οΈ Nogmaals bedankt voor je geduld. Veel plezier met de drukbuis en graag tot ziens.
De turbo-bocht kun je zelf monteren. En geeft een voelbaar effect en lijkt een beter verbruik te geven. Motor draait ook stiller en rustiger. Ps. VW Up! is al getuned met standaard software.
Super bedankt voor je beoordeling Jack π Wat fijn dat de RacingLine Turbo inlet goed zijn werk doet. Veel plezier ermee en graag tot ziens.
Spedizione rapida!consigliato
Christian grazie mille per la tua bella recensione π
Snelle levering, persoonlijke benadering door kaartje. Echt top!
Super bedankt voor je mooie beoordeling Patrick π Zo fijn dat alles naar tevredenheid is. Veel plezier met je nieuwe upgrade en graag tot ziens.
Mooie diffuser. Goed materiaal en makkelijk te plaatsen met twee man.
Super bedankt voor je beoordeling Thijs π Zo fijn dat alles naar tevredenheid is. Veel plezier met de diffuser en graag tot ziens. π
Heb informatie opgevraagd via de mail over verschillende uitlaatsystemen voor mijn golf 6 gti, en ben keurig en uitgebreid terug gemaild, wat mijn keuze wel makkelijker heeft gemaakt, en de uitlaat van bull x ziet er super uit en klinkt uitstekend! Blij mee!!! Bedankt voor de goede service!
Jij bedankt Erik π Super bedankt voor je mooie beoordeling Erik π Wat fijn dat alles naar tevredenheid is. Veel plezier met je mooie nieuwe Bull-X uitlaat en graag tot ziens.
Deze jongens hebben een mooie en compleet assortiment aan Tuning onderdelen! Voor mijn hobby auto was ik nog op zoek naar een aanvullende APR Carbon Fiber aanzuigbuis. Uiteindelijk heb ik gekozen voor de buis van HF Series welke iets voordeliger is, maar zeker volstaat. Ik ben zeer happy met het eind resultaat. Het product werd keurig volgens afspraak geleverd met een leuke kleine attentie. Jullie zien mij zeker terug in de shop! Ga zo door ..
Wauw, super bedankt voor je mooie beoordeling Arthur π Zo fijn dat alles naar tevredenheid is. En wat ziet de aanzuigbuis er inderdaad goed uit op je auto! Veel plezier ermee en graag tot ziens. π
Ram air kit voor mijn golf 5gti besteld.goed product en makkelijk te installeren. Helemaal super
Super bedankt voor je mooie beoordeling Randy π Zo fijn dat alles naar tevredenheid is. Veel plezier met de Ramair Performance air intake en graag tot de volgende keer π
Ik wist niet precies wat ik moest bestellen en na een mailtje via de website kreeg ik binnen 1 dag al reactie, hierop volgend weer gereageerd en werd mij het juiste product aangereikt via een link. Tot slot dit product besteld en ook deze was de volgende dag geleverd aan huis. Ga zo door!
Super bedankt voor je mooie beoordeling Jordan π Wat top om te lezen dat alles naar tevredenheid is. Veel plezier met je Ramair onderdeel en graag tot ziens.
Pakketje had vertraging, dit is heel netjes vermeld in een leuke mail! Ik raad iedereen dit bedrijf aan ben echt zeer tevreden zat ook een leuk kaartje bij het pakketje. Al met al zeg ik bestel hier allemaal en ga zo door toppers
Jij bent een topper Jonathan π Super bedankt voor je mooie beoordeling en graag tot ziens.
Zelfs om 1uur snachts greeg ik een reactie van de klanten service nooit verwacht snelle levering alles is netjes verlopen.
Super bedankt voor je mooie beoordeling Nikola π Zo fijn dat alles naar tevredenheid is. Veel plezier met al je mooie upgrades en graag tot ziens π
Er wordt goed gekeken naar welk specifiek onderdeel je wellicht nodig hebt. Als het onderdeel er niet is wordt je verwezen naar een andere betrouwbare partner. Prima!
Super bedankt voor je mooie beoordeling Herman π Zo fijn dat we je hebben kunnen helpen. Veel plezier met je mooie RacingLine en Pipercross upgrades en graag tot ziens π
Zeer snelle verzending, goed verpakt. Zelfs een bedanktkaartje en een geurtje voor in de auto. En filter was makkelijk te plaatsen. Past perfect voor de Golf 8 1.0tsi. Dus de lijst kan aangepast worden.
Super bedankt voor je mooie beoordeling Kevin π Zo fijn dat alles naar tevredenheid is. We hebben het toegevoegd aan de lijst, dankjewel voor je feedback. Veel plezier met de mooie Ramair PRORAM intake en graag tot ziens. π
Product zoals omschreven snelle verzending!
Super bedankt voor je mooie beoordeling Michel π Zo fijn dat alles naar tevredenheid is. Veel plezier met de RacingLine upgrade en graag tot ziens. π
Ik heb de afgelopen week een aantal orders geplaatst en tot mijn verbazing waren ze praktisch dezelfde dag verzonden en de volgende dag binnen. Super service, word snel geholpen en producten snel verzonden.
Super bedankt voor je mooie beoordeling Karim π Wat zijn we blij dat alles naar tevredenheid is. Veel plezier met al je mooie nieuwe upgrades en graag tot ziens π
Nette service niks op aan te merken
Super bedankt voor je mooie beoordeling Tommy π Wat fijn dat alles naar tevredenheid is. Veel plezier met de mooie Ramair Performance intake en graag tot ziens. π
Als omschreven, in de avond besteld en al geleverd de dag erna .
Super bedankt voor je mooie beoordeling Justin π Zo fijn dat alles naar tevredenheid is. Veel plezier met de mooie Ramair Performance intake en graag tot de volgende keer π
1x diverter klep besteld heel snel en gied geleverd 2x een air baffle besteld voor golf 7.5. Spijtig genoeg verkeerde geleverd voor een golf 7. Heb deze dus wat moeten aanpassen. Anders zeker een vlotte en vriendelijke bediening en bij elke bestelling een luchtverfrisser bij voor in de wagen en een persoonlijke bedanking. Spijtig van dit voorval maar vergissen is menselijk Doe zo verder.
Oei dat is natuurlijk niet de bedoeling Guy! Ik heb de inpakvideo van je bestelling bekeken en ik zie inderdaad dat je het verkeerde artikel hebt ontvangen. Sorry voor het ongemak! Mijn collega mailt je ook even hierover. Je mag ons ook altijd bij vragen of problemen een berichtje sturen via onze chat of via onze social mediakanalen dan kijken we direct hoe we het kunnen oplossen. Wel zo fijn om te lezen dat je voor de rest tevreden bent π
Mst intake besteld, duurde wat langer dan verwacht maar altijd goed geholpen!
Super bedankt voor je mooie beoordeling Georgie π Geniet van je mooie MST Performance intake en graag tot de volgende keer.
Pakje was perfect ingepakt!
Zo fijn dat alles naar tevredenheid is Yannick π Super bedankt voor je mooie beoordeling. Veel plezier met alle mooie upgrades en graag tot de volgende keer π
Mijn ervaring met 24tuned is altijd top geweest, bij elke bestelling krijg je wel iets extra's in de doos er bij, van een sticker en geurtje tot auto drop. De communicatie is ook altijd goed en je krijgt genoeg informatie via de mail.
Gijs superbedankt voor je mooie beoordeling π Zo fijn dat alles naar tevredenheid is. π Veel plezier met al je mooie upgrades en graag tot ziens.
Prima geleverd en correct op de hoogte gehouden wat betreft de iets langere levertijd
Super bedankt voor je mooie beoordeling Peter π Zo fijn dat alles naar tevredenheid is. Veel plezier met je intake upgrade en graag tot de volgende keer π
Alleen maar goede ervaringen met 24Tuned
Ardit je bent geweldig! Super bedankt voor je mooie beoordeling π Zo fijn dat alles naar tevredenheid is. Veel plezier met je upgrades en graag tot de volgende keer.
Fijne webshop! Bij vragen werd ik netjes persoonlijk te woord gestaan. Zou hier de volgende keer weer bestellen! :)
Super bedankt voor je mooie beoordeling Dennis π Wat zijn we blij dat alles naar tevredenheid is. Veel plezier met je Ramair upgrade en graag tot de volgende keer π