Top kwaliteit en service

Dhr Sander helpt je graag welke bestelling je nodig hebt via Instagram. Daarnaast maakt hij lijstje voor je welke onderdeel bij welke hoort.

Ondanks dat de bestelling wat vertraagd was door levering problemen. Werd ik netjes op de hoogte gehouden via de mail.

Voor een beter gasrespons/verbruik

De turbo-bocht kun je zelf monteren. En geeft een voelbaar effect en lijkt een beter verbruik te geven. Motor draait ook stiller en rustiger. Ps. VW Up! is al getuned met standaard software.

Ottimo

Spedizione rapida!consigliato

• Ci consiglieresti? Si

Uitstekende service.

Snelle levering, persoonlijke benadering door kaartje. Echt top!

Goede pasvorm. Mooi materiaal.

Mooie diffuser. Goed materiaal en makkelijk te plaatsen met twee man.

Goede service!!

Heb informatie opgevraagd via de mail over verschillende uitlaatsystemen voor mijn golf 6 gti, en ben keurig en uitgebreid terug gemaild, wat mijn keuze wel makkelijker heeft gemaakt, en de uitlaat van bull x ziet er super uit en klinkt uitstekend! Blij mee!!! Bedankt voor de goede service!

Ouderwetse service in een modern jasje!

Deze jongens hebben een mooie en compleet assortiment aan Tuning onderdelen! Voor mijn hobby auto was ik nog op zoek naar een aanvullende APR Carbon Fiber aanzuigbuis. Uiteindelijk heb ik gekozen voor de buis van HF Series welke iets voordeliger is, maar zeker volstaat. Ik ben zeer happy met het eind resultaat. Het product werd keurig volgens afspraak geleverd met een leuke kleine attentie. Jullie zien mij zeker terug in de shop! Ga zo door ..

Ram air kit voor mijn golf 5gti besteld.goed product en makkelijk te installeren. Helemaal super

Vriendelijk en snelle service

Ik wist niet precies wat ik moest bestellen en na een mailtje via de website kreeg ik binnen 1 dag al reactie, hierop volgend weer gereageerd en werd mij het juiste product aangereikt via een link. Tot slot dit product besteld en ook deze was de volgende dag geleverd aan huis. Ga zo door!

Pakketje had vertraging, dit is heel netjes vermeld in een leuke mail! Ik raad iedereen dit bedrijf aan ben echt zeer tevreden zat ook een leuk kaartje bij het pakketje. Al met al zeg ik bestel hier allemaal en ga zo door toppers

Enorm prettig

Zelfs om 1uur snachts greeg ik een reactie van de klanten service nooit verwacht snelle levering alles is netjes verlopen.

Persoonlijk advies

Er wordt goed gekeken naar welk specifiek onderdeel je wellicht nodig hebt. Als het onderdeel er niet is wordt je verwezen naar een andere betrouwbare partner. Prima!

Zeer snelle verzending, goed verpakt. Zelfs een bedanktkaartje en een geurtje voor in de auto. En filter was makkelijk te plaatsen. Past perfect voor de Golf 8 1.0tsi. Dus de lijst kan aangepast worden.

Product zoals omschreven snelle verzending!

Supersnelle bezorging.

Ik heb de afgelopen week een aantal orders geplaatst en tot mijn verbazing waren ze praktisch dezelfde dag verzonden en de volgende dag binnen. Super service, word snel geholpen en producten snel verzonden.

Spullen snel in huis ook klein extraatje in de doos

Nette service niks op aan te merken

Top service.

Als omschreven, in de avond besteld en al geleverd de dag erna .

Vlotte service

1x diverter klep besteld heel snel en gied geleverd 2x een air baffle besteld voor golf 7.5. Spijtig genoeg verkeerde geleverd voor een golf 7. Heb deze dus wat moeten aanpassen. Anders zeker een vlotte en vriendelijke bediening en bij elke bestelling een luchtverfrisser bij voor in de wagen en een persoonlijke bedanking. Spijtig van dit voorval maar vergissen is menselijk Doe zo verder.

Positief

Mst intake besteld, duurde wat langer dan verwacht maar altijd goed geholpen!

Pakje was perfect ingepakt!

Goed geregeld met mooie producten

Mijn ervaring met 24tuned is altijd top geweest, bij elke bestelling krijg je wel iets extra's in de doos er bij, van een sticker en geurtje tot auto drop. De communicatie is ook altijd goed en je krijgt genoeg informatie via de mail.

Prima geleverd en correct op de hoogte gehouden wat betreft de iets langere levertijd

Alleen maar goede ervaringen met 24Tuned

Uitstekende webshop!

Fijne webshop! Bij vragen werd ik netjes persoonlijk te woord gestaan. Zou hier de volgende keer weer bestellen! :)