Service van top kwaliteit!

Uniek bedrijf in deze tijd, je word perfect op de hoogte gehouden over de status van je bestelling. Ook als iets toch vertraging heeft krijg je direct persoonlijk bericht. Ook word er met je project meegedacht en krijg je technisch advies. Kortom dit zijn toppers was het altijd maar zo.

Goede service,

Goeie snelle service en levering

Er is goeie communicatie met de klant over het pakket. Genoeg keuze op de site, ik heb zelf de pipercross filter gekocht en deze was perfect.

Miin bestelling is snel en goed afgehandeld.

De website is duidelijk en het gezochte is snel gevonden. Na bestelling word ik goed op de hoogte gehouden. DPD is ook duidelijk en geeft uitgebreide aflevermogelijkheden. Netjes volgens afspraak bezorgd. Ontvangen artikelen zijn prima en voldoen aan mijn verwachtingen.

Top bedrijf !

Altijd leuk contact met de mensen van 24tuned en als je wat bestel zijn ze ook echt geรฏnteresseerd. Nog steeds heel erg tevreden over alles wat ik er al heb besteld !

Goed begin !

Van Honda ben ik naar Bmw overgestapt, en kreeg jeuk om wat aftermarket spul op mijn โ€˜maagdelijkeโ€™ Bmw te zetten. Via Google vond ik 24Tuned, even rondgekeken en daar na heb ik wat parts besteld. Helaas wist ik niet of ik het juiste besteld had, dus ik heb contact gezocht via de mail. Snelle reactie en mijn vragen beantwoord, waardoor er meteen stress wegviel wat me uiteraard beviel : ) Aanradertje !

Toppers

Korte levering, breede assortiment, top kwaliteit, aardig vakmensen die echt weten wat ze doen. Zoek maar niet verder! Dit is 24 tuned!

Mooie site van 24 tuned Onderdeel besteld en super snel geleverd Bedankt en tot de volgende keer

Leuk en verrassend

Toen ik de bestelling had geplaats werd die snel verstuurd en had het ook snel thuis. Maar het mooiste was dat er een kaart bij zat die persoonlijk geschreven was(want dat kon je zien) met een persoonlijk bedankje. Nou dat vondt ik heel apart en heel leuk bedacht waardoor je daardoor alleen al aan dit bedrijf denken want die moeite nemen ze nergens meer. TOP hahah Aanbeveling? Ja zekers

Geweldige snelle service!

Maandag avond kunnen bestellen, donderdag mijn filter kunnen schoonmaken. Simpelweg. Goede service!

Super tevreden van mijn cold air intake voor de hyundai i30n โ€œpipercrossโ€

Goede producten en top service !

Tevreden over de Parts

Goed goed goed

Toppersss

Goed en snel

Bij 24Tuned een set uitlaatdelen besteld voor mijn wagen. Op zich zijn het nogal bijzondere dingen want ze zijn heel wagenspecifiek, ik ging er dus eigenlijk al een beetje van uit dat ze niet op voorraad zouden zijn. Besteld ergens aan het einde van een dag, tegen een goede prijs trouwens, en vanaf dat moment steeds keurig op de hoogte gehouden van de status. Twee dagen later waren de artikelen binnen. Netjes en stevig verpakt en alles verder keurig volgens plan en afspraak. Ik ben tevreden over deze club en zou er weer opnieuw bestellen.

Super snelle levering en service

Had iets besteld. Zeer snel geleverd. Had per ongeluk iets verkeerds geleverd. Contact gehad en kon dit zo terug sturen en heb het geld terug gekregen. Zeer snel en vriendelijk! Zou ze zeker aanbevelen!

Het verkeerde product was opgestuurd, na snel contact via instagram was het juiste product alsnog opgestuurd. Ga nu genieten van mijn turbo muffler delete!

Top!!

als er wat wordt besteld wordt er altijd dubbel gecheckt of de onderdeel ook echt op de auto past waardoor je niet het verkeerde onderdeel akn bestellen

Sneller dan mijn golf

Supersnel geleverd.

Gewoon perfect

Alle onderdelen zijn kwalitatief gelaakt en afgewerkt. Ze zijn zo makkelijk te instaleren.

Uitstekende service en kwaliteit!

Ik word altijd netjes geholpen en krijg advies over wat beter is voor de auto. Behalve dit geven ze altijd opties en een beschrijving erbij van 2 of meer merken bijvoorbeeld, naar mate daarvan kan je een keuze maken voor je auto. Werknemers van 24Tuned weten waar ze over praten, hun kwaliteiten en kennis is overduidelijk meer dan goed. Als ik hun een bericht stuur, krijg ik een duidelijk antwoord (op mijn vragen). Altijd vriendelijk en behulpzaam met alles! Wanneer ik iets bestel bij 24Tuned weet ik zeker dat het goed aankomt en het kwaliteit is. Zekers een aanrader als je iets nodig hebt voor je auto of advies zoekt!

Keer op keer top service

Iedere keer als ik een bestelling doe is het netjes verpakt. Iedere keer zit er een met de hand geschreven kaart bij. Dit geeft aan tot ze zelf echt bezig zijn met de klant en het niet maar snel afgehandeld wordt.

Goed en duurzaam sportfilter

Het luchtfilter werkt goed en is duurzaam. Inbouwen ging makkelijk.

Verassend goed

De 1e keer dat ik hier iets besteld heb. Nette en duidelijke website ook. Verder de bestelling en verzending emails ook in orde. Zodra ik het pakket binnenkreeg een leuk kaartje erbij waar met de hand een leuke boodschap op geschreven was door de jongen die het heeft ingepakt voor me. Leuk geurtje erbij voor in de auto. Ik zal hier in de toekomst zeker meer bestellen, ga zo door jongens! De extra moeite wordt gezien

Goeie service

Snelle levering en een top opvolging. Ze staan zeker achter hun service tegenover de klant. Zeer aangenaam! Bedankt aan team 24Tuned

Zeer Goed!

Snelle levering, goeie kwaliteit en een leuk berichtje bij het pakketje meegeleverd samen met een boekje met aanbevolen upgrades heel erg handig.