Geweldige website!

24Tuned heeft een ruim assortiment, is scherp geprijsd en levert snel. al mijn tuningspullen bestel ik hier. Ook de persoonlijke kaartjes en soms een geurhanger laten blijken dat je gewaardeerd wordt als klant. Zeker een aanrader deze website :)

Vlekkeloze ervaring

Het artikel wat ik gekocht heb (de ram air luchtfilter set voor de 1.8 20vt) was het goedkoopste geprijsd en sneller binnen dam verwacht. Kom snel weer terug om wat te kopen!

Alles goed verlopen

Snelle communicatie bij vragen

Goed!

Zou graag nog wel nieuwe stickers ontvangen voor op de auto.

Super geregeld

Snel geleverd, een persoonlijk kaartje erbij, goed bezig

Goed en zeer snel geleverd!

Heb verschillende artikelen gekocht deze waren zeer snel geleverd!

Super snelle service. Alles zat netjes verpakt en er zaten nog wat extra's bij. Nick! Nog bedankt voor de hulp en het persoonlijk geschreven kaartje! Als ik weer wat nodig heb, is de keuze snel gemaakt. 24TUNED !!!! ⭐⭐⭐⭐⭐

De service is prima en het pakketje was leuk om uit te pakken.

Ik vind het echt heel leuk dat er een gepersonaliseerd kaartje bij zit en een zakje snoepjes. Dat zet toch de extra stap vergeleken met andere bedrijven. De insta filmpjes van het inpakken zijn ook heel leuk groetjes CornΓ© kraaijveld Opel Corsa opc

Goed service Leuk extraatje Duidelijk informatie Ik ga vaker bestellen bij 24tuned

F*cking awesome super happy

Installing the cold air intake was super easy and bring a ton of joy, sounds so good!! And the throttle respond is better. Absolutely love and looks dope.

Snelle vriendelijke service

Ik heb gezien dat jullie net een stapje extra doen voor de klant (instagram/kaartje) En dat bevalt me zeer goed en zal vaker bij jullie bestellen

Positieve ervaring, ook goede communicatie

Doordat jullie wat leveringsproblemen hadden, kreeg ik een mail met de vraag of er een alternatief aangeboden kon worden. Hier gelijk op gereageerd en de volgende dag de spullen is huis! Chapeau!!

Top service en producten

Fijne ervaring zeker vaker hier bestellen. Goeie service en klant gericht! Gr jeroen

Goede en snelle service!

Ik had een maxston diffuser besteld en nog wat vragen, die werden goed heantwoord

Top bedrijf

Pakket kwam snel binnen en werd op alles geupdate stickers kwamen er ook bij met een leuke kaartje en een zelf geschreven berichtje erbij:) jammer genoeg zat er in de snoep varkensgelatine wat ik niet mag. Product kwam goed binnen en was ook goed verpakt

Top verkoper!!

Zeer grote keuze in onderdelen, dit alles met een zeer snelle levertijd. Neem daar nog eens bij dat de prijzen zeer scherp zijn !! Voor mij is er maar 1 adres voor toekomstige aankopen !!!!

Snel en goed geleverd

De website werkt goed en zo bestel je makkelijk producten. Bestelling was goed ingepakt en voorzien van een persoonlijk bedankje, leuk!

Goede snelle service met persoonlijke touch

Zeer snelle reactie op je vragen met veel kennis van zaken. Hetgeen ik het hardste apprecieer is de eerlijkheid van de verkoper. Probeert echt het product te zoeken dat je wil of nodig hebt. Goed bezig!

Was iedere winkel/verkoper maar zo ;)

Zeer snelle levering en een leuk bedankbriefje bij het product :)

Top bedrijf meen vanuit mijn hart!!

Ik heb tot nu toe 2x besteld. Top service. Ze zetten natuurlijk ook een kaart erin met een liefdevolle tekst. Ga zo door heren!! Mij zie je vaker bij hun bestellen!!!

Top producten en snelle levering!

Bestelling sneller dan verwacht ontvangen. Producten zijn van top kwaliteit en mijn auto rijd nu zoveel beter

Geweldige site en service

Snel aangekomen En site is makkelijk te gebruiken

Een universele "RAMAIR" filter gekocht voor de nieuwe turbosetup van mijn Astra. De website oogt professioneel, goede merken, geen overbodige "tuning" ellende. Kan snel vinden wat ik nodig ben. Volgens beloofde datum geleverd. Super verpakt en zelfs een handgeschreven bedankt kaartje, waar heb je dat nog! Ga zeker meer bestellen, top ervaring!

Zeer goeie en snelle service!

Heb hier mijn intake gekocht voor mijn Seat. Alles staat duidelijk beschreven en het past goed! De bezorging was zelfs sneller dan aangegeven dus dat is top!

Gewoonweg prima

Racingline Elbow Pipe en inlet hose besteld via de site en kreeg het sneller, voor het weekend, binnen dan vermeld in de mail. In het weekend kon ik nu dus lekker mijn spullen monteren. De prijs voor de Elbow Pipe en hose waren trouwens ook een stuk voordeliger dan andere sites! Ook het vermelden waard.