Beste ooit

De service is echt top ik had een vraagje over mijn paketje en kreeg meteen antwoord. Ze leveren ook echt snel. Is zou zeer zeker daar nog eens bestellen

Snelle levering en goeie communicatie

Onderdelen zijn van goeie kwaliteit en de communicatie is zeker ook goed vragen worden altijd beantwoord

Top service!

Bestel geplaatst, binnen 10 minuten was het al op de post! Mooi bedankbriefje met de hand geschreven erbij. Ik ben er super blij mee!

Snelle levering en producten zoals omschreven.

Super tevreden

Super netjes ingepakt. Snelle levering. Super tevreden

Top cervice

Het produkt is goed verpakt en snel geleverd en als je vragen hebt staan ze altijd paraat om u verder te helpen Heb er al verschilende produkten gekocht echt top matriaal en doet wat het moet doen ben heel tevrede ervan

Mijn favoriete online shop voor tuning parts. Goede service, snel in huis!

Zoals altijd top service en snelle levering

Heel goeie top service! Had iets verkeerd besteld, heb het meteen mogen retouren en met veel vriendelijke hulp is het juiste onderdeel meteen terug opgestuurd.

Snelle levering en goede kwaliteit. Bij vragen krijg je snel een duidelijk antwoord.

Prima product , en goede service

Prima product, snelle levering. En mocht er iets fout gaan, dan reageren ze snel en lossen hebt perfect op. Kunnen diverse andere bedrijven een voorbeeld aan nemen.

Super leuke RAMAIR intake !

Voor de polo 9n3 gti een ramair intake gekocht super blij mee!

Netjes geregeld

Ramair filter besteld, mooi product en snel geleverd met ook nog een persoonlijk kaartje er bij. Kleine dingen maken het verschil. Top gedaan!

Zeer snelle levering en heel netjes verpakt.

Mijn bestelling zou de 24e geleverd worden maar de 17e was het al binnen. Mooi product en een met de hand geschreven kaart erbij. Zeer klantvriendelijk dus. Er zullen dus meer bestellingen volgen in de toekomst. Mvg Elton.

Goed product en snel bezorgd

Gewoon goed

Helmaal Super!

Bestelling geplaatst en bij de bestelling stond al aangegeven dat het ongeveer 2 weken ging duren voordat het in huis was! volgende dag kreeg ik al een track and tracΓ© code dat is toch super! Pakket mooi en netjes verpakt ik raad 24Tuned aan!

Super snelle service

Een super snelle service en goede contacten en aardige mensen

Snelle levering en een goede klantenservice

Helaas het verkeerde product binnengekregen. Kan gebeuren natuurlijk! Direct contact opgenomen en het is dezelfde dag nog opgelost. De volgende dag had ik het juiste product al binnen! Goede en snelle klantenservice, en een snelle levering!

Goede en prettige webwinkel.

Onderdeel gekocht, ben er erg blij mee. Het product is goed en doet zijn werk. Contact met de klant was goed, erg vriendelijk. Levering onderdeel was prima. Zou in de toekomst zeker weer wat bestellen bij 24!

Intercooler besteld is ook snel bezorgd prijs is ook goed kortom alles was top!

Pakket snel binnen

Helemaal top!

24Tuned is zeker een aanrader, al na één bestelling is dat te zeggen. De bestelling werd een dag later verstuurd dan gepland. Dat lieten ze netjes weten door een mail te sturen. Bestelling was goed beschermd en netjes verpakt, een handgeschreven kaartje er in van diegene die het heeft ingepakt en wat stickers erbij. Een volgende upgrade voor mijn auto word zeer zeker hier gekocht, toppers!

Top kwaliteit!!

Zeer tevreden, ook wat betreft levering!

Top service!!

Het persoonlijk geschreven kaartje en de boekjes en uitleg maken het extra netjes. Producten ook erg goed!!

Snelle bezorging binnen 3 dagen. Leuk persoonlijk kaartje ontvangen