Op zondagmiddag een inductie kit besteld voor mijn auto. Deze werd maandagavond al afgeleverd bij ons. Paste perfect met heldere handleiding en een aantal leuke gadgets in de doos.
Super bedankt voor je toffe beoordeling Jasper 🙏 Zo fijn dat alles snel en goed bij je is aangekomen. Veel plezier met je mooie nieuwe Ramair Upgrade. Dat is zeker een upgrade waar je vrolijk van wordt. Graag tot de volgende keer 😀
The treat is top and the persons working there are well known of what they are doing and with experience!
Ruben thanks so much for your wonderful review. 🙏🏽 We are very happy to read that you are happy. Wishing you a lot of fun with your beautiful brand new RacingLine Lowering Springs!
Super goede service, met mooie kwaliteit producten. Tot de volgende!
Zo leuk om je review te lezen Stijn. Super bedankt voor het delen van je ervaring 🤍 En nu lekker genieten van je nieuwe top RacingLine intake. Tot de volgende keer 😀
Uitstekende service, snelle levering, goed Produkt en klantgericht.
Super bedankt voor je toffe review Piet! Zo fijn om te lezen dat alles naar tevredenheid is. Heel veel plezier met de HF-series muffler delete en graag tot de volgende keer 😄
De bestelling is perfect geleverd , ik had ook nog een paar vraagjes en deze werden snel en perfect beantwoord ! Dit is de service waar sommige bedrijven enkel van kunnen dromen ! Hier bestel ik zeker meer en vaker !
Zo leuk om je review te lezen Andy! Super bedankt ervoor 🙌 We zijn blij dat we je hebben kunnen helpen met het vinden van de juiste upgrades. Heel veel plezier met de top RacingLine upgrades en natuurlijk graag tot de volgende keer.
Snelle levering, top kwaliteit en goede communicatie
Nee, jij bent een topper! 👏 Super bedankt voor je review Glenn. Wat zijn we blij om te lezen dat alles naar tevredenheid is. Veel plezier met de Ramair upgrades en we zien je graag de volgende keer.
Alles op tijd binnen en duidelijk advies gekregen
Wat worden wij blij van jouw beoordeling Dylan! Super bedankt voor het delen van je ervaring ✌️ Heel veel plezier met de Ramair en Alpha competition upgrades. Mocht je ooit nog vragen hebben, dan mag je ons natuurlijk altijd een berichtje sturen. Tot snel!
Uit de catalogus gekozen, maar zoals elke newbie, toch vragen, of hij wel past, gezien het afwijkende onderdeel tov van het op de motor zittende. Al mijn vragen werden netjes beantwoord, zodat ik het onderdeel kon monteren en het werkt!
Super leuk om je review te lezen Lino 😁 Hartstikke bedankt voor het delen van je ervaring met ons. Wat fijn dat je tevredenheid bent met de RacingLine turbo inlet. En natuurlijk helpen we je graag met al je tuning vragen. Geen vraag is te gek! Tot snel.
Sportfilter voor mijn Audi TTS besteld, binnen een dag geleverd. Top!
Zo leuk om je review te lezen Jerry! Dankjewel! Gelukkig is de RacingLine sportluchtfilter snel bij je aangekomen en is alles naar tevredenheid is. Veel plezier ermee en natuurlijk graag tot de volgende keer. 😄
Super te vrede binnen 1 dag binnen gekregen. Het was goed en stevig verpakt en de kwaliteit van de verzending en het product was super top! Ik adviseer deze site/organisatie sterk aan!
Dankjewel Quinn voor je toffe beoordeling 🙌 Zo fijn dat alles naar tevredenheid is. Jij tevreden, wij tevreden. Die MST Performance upgrades staan helemaal top op je mooie Audi A3! Als je nog vragen hebt, dan mag je ons natuurlijk altijd een berichtje sturen 🤍
heb een oversized proram voor een mk5 gti besteld en een dag of 2 later had ik het al in huis. persoonlijke memo is ook een nice touch, maakt het toch net ff persoonlijker en een leuker ervaring. heb 24tuned al bij enkele vrienden aangeraden om een kijkje te als ze iets willen bestellen. mij zie je iig zeker terug.
Hartstikke bedankt voor je review Fatih. Wat zijn we blij om te lezen dat alles naar tevredenheid is. Veel plezier met de mooie intake upgrade en graag tot de volgende keer. Een mooi weekend gewenst.
Snelle verzending, leuke extraatjes en prima service
Hartstikke bedankt voor je review Kevin. Wat mooi om te lezen dat alles naar tevredenheid is. Veel plezier met de mooie GFB en Ramair upgrades en graag tot de volgende keer.
Super service, zelfs na sluitingstijd proberen ze je nog zo goed mogelijk te helpen, filter wat ik besteld had was helaad toch niet op voorraad en had snel een nieuw filter nodig heb zonder gezeur of gedoe een iets duurder filter opgestuurd gekregen en die was mega snel binnen! Echt een aanrader om bij te bestellen, zal zeker terug komen als ik iets nodig heb wat ze aanbieden!
Hartstikke bedankt voor je review Laurens. Wat fijn om te lezen dat alles naar tevredenheid is. Veel plezier met de Ramair luchtfilter en graag tot de volgende keer.
Erg goede service met een klantvriendelijkheid van 10/10. Ik ben erg vriendelijk geholpen met het uitzoeken van mijn producten. Erg vlotte reactie op vragen, en over het algemeen veel kennis over de producten die ze verkopen. Ik zou dit zeker aanraden.
Hartstikke bedankt voor je review Bas. Wat zijn we blij om te lezen dat alles naar tevredenheid is. Veel plezier met de mooie Ramair Intake kit op je top auto! Graag tot de volgende keer.
Très sérieux et très rapide merci
Merci beaucoup pour votre avis Benoît. Nous sommes heureux que tout soit à votre satisfaction. Amusez-vous avec votre commande. À la prochaine.
Top gedaan.
Hartstikke bedankt voor je review. We zijn blij om te lezen dat alles naar tevredenheid is. Veel plezier met de Oversized intake en graag tot de volgende keer. Fijn weekend gewenst.
goede service en altijd leuk om een kaartje te ontvngen
Hartstikke bedankt voor je review Bob. Top om te lezen dat alles naar tevredenheid is. Bedankt voor je orders en graag tot de volgende keer.
Hele snelle levering, alles mooi ingepakt en makkelijk besteld!
Hartstikke bedankt voor je review Marco. Wat mooi om te lezen dat alles naar tevredenheid is. Veel plezier met de Ramair Intake kit en graag tot de volgende keer.
Snel geleverd en vriendelijk geholpen. Bestel er weer!
Hartstikke bedankt voor je review Kadir. We zijn erg blij dat alles naar tevredenheid is. Veel plezier met de mooie RacingLine upgrades en graag tot de volgende keer.
Yes, the service is very good and the product is even better. I will say that the guy who handles email replies is very positive. I want to say that you work great, there are difficult clients, but everyone can make mistakes, and even employees. And so we are all in the same submarine))) If everyone worked like you, then we would be in paradise.
Thank you very much for your review Emile. We are so glad to read that you are happy. We wish you lot of joy with the performance parts and hope seeing you the next time.
Ik had mijn bestelling geplaatst op vrijdag avond rond 7 uur zaterdag rond 3 uur werd er ineens aan gebeld met de bestelde onderdelen super en super tevreden egt een aanrader
Hartstikke bedankt voor het schrijven van een review Daan. We zijn erg blij om te lezen dat alles naar tevredenheid is. Veel plezier met de intake en graag tot de volgende keer :)
Snelle levering, Makkelijk te installeren en echt kwaliteit materiaal. Ook de verzending goed ingepakt. Het ging om een RAMAIR intake kit voor een VW Bora 1.8T uit 2005
Super bedankt voor je review Boris. Wat zijn we blij om te lezen dat alles naar tevredenheid is. Veel plezier met de Ramair Performance intake. Een mooie upgrade! Graag tot de volgende keer.
Werd snel geholpen. Service is goed.
Hartstikke bedankt voor je review Dinish. We zijn erg blij dat alles naar tevredenheid is. Veel plezier met alle bestelde upgrades. Je VW Golf 7R is al top en wordt met deze upgrades nog topper. Graag tot de volgende keer.
Was top, super snelle
Hartstikke bedankt voor je review. Wat mooi om te lezen dat alles naar tevredenheid is. Veel plezier met de Blow Off Valve en graag tot de volgende keer.
FIJNE DUIDELIJKE COMMUNICATIE
Hartelijk dank voor je review Gerard. We zijn erg blij om te lezen dat alles naar tevredenheid is. Veel plezier met de Bull-X downpipe en graag tot de volgende keer.