Werd snel geholpen. Service is goed.
Hartstikke bedankt voor je review Dinish. We zijn erg blij dat alles naar tevredenheid is. Veel plezier met alle bestelde upgrades. Je VW Golf 7R is al top en wordt met deze upgrades nog topper. Graag tot de volgende keer.
Was top, super snelle
Hartstikke bedankt voor je review. Wat mooi om te lezen dat alles naar tevredenheid is. Veel plezier met de Blow Off Valve en graag tot de volgende keer.
FIJNE DUIDELIJKE COMMUNICATIE
Hartelijk dank voor je review Gerard. We zijn erg blij om te lezen dat alles naar tevredenheid is. Veel plezier met de Bull-X downpipe en graag tot de volgende keer.
Super snelle levering! Zeer vriendelijk personeel. Mooi assortiment en veel op voorraad
Super bedankt voor je review Rick. We zijn erg blij dat alles naar tevredenheid is. Veel plezier met de Maxton Design upgrades en graag tot de volgende keer.
Snelle levering, sneller als werd gezegd. Netjes verpakt
Hartstikke bedankt voor je review Leon. We zijn erg blij om te lezen dat alles naar tevredenheid is. Veel plezier met de Bull-X downpipe en graag tot de volgende keer.
Snelle levering! Met het monteren van de geleverde delen had ik nog een paar vragen die snel en serieus beantwoord werden.
Hartstikke bedankt voor je review Ralph. We zijn blij om te lezen dat alles naar tevredenheid is. Veel plezier met de MST Performance & Pipercross upgrades en graag tot de volgende keer. Een fijn weekend gewenst!
Super snelle levering , netjes verpakt. Zou ze zeker aanbevelen , en ga hier zelf zeker vaker bestellen!
Hartstikke bedankt voor je review Tom. Wat zijn we blij om te lezen dat alles naar tevredenheid is. Veel plezier met de intake en graag tot de volgende keer.
very slow item shipping due to new product on the market but the all good contact reply market
Thank you very much for your review Giovanni. Also thank you for your patience and your purchase. We are happy that you are happy with your order. Have fun with the RacingLine upgrades and wishing you a wonderful day.
netjes geholpen met goede uitleg en snelle levering
Hartstikke bedankt voor je review Stefan. We zijn blij dat alles naar tevredenheid is. Ook erg leuk om je vaker bij ons te zien winkelen :) Veel plezier met de bestelde onderdelen en graag tot de volgende keer.
Fijne betaal mogelijkheden Mooie website Alles duidelijk Zo hier graag weer bestellen Je krijgt het gevoel dat je gewaardeerd word als klant met een persoonlijk berichtje
Hartstikke bedankt voor je review Mike. We vinden het erg mooi om te lezen dat alles naar tevredenheid is. Veel plezier met de Air Intake en graag tot de volgende keer :)
De bestelling was er al de volgende dag en ben goed op de hoogte gehouden mbt de vorderingen. Tevens zat er een persoonlijk kaartje bij om te bedanken voor de bestelling. Netjes verpakt. Als ze hebben wat ik zoek, volgende keer zeker weer een bestelling plaatsen.
Hartelijk dank voor je review. Erg mooi om te lezen dat alles naar tevredenheid is. Veel plezier met de luchtfilter en graag tot de volgende keer.
Super service! Helpen je heel goed en zorgen voor een perfect artikel! Antwoorden heel snel dus communicatie is ook super! Heb nog geen betere site geweten en service!
Super bedankt voor het schrijven van een review Jonas. We zijn erg blij om te lezen dat alles naar tevredenheid is. Veel plezier met de bestelde onderdelen en graag tot de volgende keer :)
Spullen binnen 2 dagen in huis en netjes verpakt
Hartstikke bedankt voor je review Leo. We zijn erg blij dat alles naar tevredenheid is. Veel plezier met de air intake kit en graag tot de volgende keer.
Super goede service en super snel verzonden. Kwaliteit is ook uitstekend. Kortom zeker aan te raden!
Hartstikke bedankt voor je review Corné. Wat fijn om te lezen dat alles naar tevredenheid is. Veel plezier met de middendempervervanger en graag tot de volgende keer. Een goed weekend gewenst.
Beantwoorden snel de mails, heel vriendelijk en kunnen je zeer goed behelpen, en de service is top! Bedankt voor het lief kaartje en de geurverfrisser!
Hartstikke bedankt voor het schrijven van een review Jimmy. We zijn ontzettend blij dat alles naar tevredenheid is. Veel plezier de Bull-X onderdelen en graag tot de volgende keer.
Hartstikke bedankt voor je beoordeling Rob. We zijn blij dat alles naar tevredenheid is. Veel plezier met de cleaning set en graag tot de volgende keer.
Super zaak als je iets wilt hebben voor je auto, netjes de volgende dag geleverd en netjes en veilig verpakt, ik zal hier snel weer bestellen
Hartstikke bedankt voor je review Luke. Ontzettend leuk om te lezen dat alles naar tevredenheid is. Veel plezier met de Ramair Performance intake en graag tot de volgende keer.
Voor mij Focus st225 een induction kit besteld. Op de webshop werd aangegeven dat dit een levertijd zou hebben van 2-3 weken. Binnen 1 week kreeg ik het pakket al binnen. Zeer netjes en degelijk verpakt. Niet in de doos gepropt, maar juist zorgvuldig ingedeeld met voldoende bubbelfolie. Daarnaast een zeer attent handgeschreven kaartje van Nick erbij met 'bedankt voor de bestelling en veel plezier ermee'. Het zijn soms ook de kleine dingen die het extra leuk maken om ergens te bestellen! Zeker een aanrader als je opzoek bent naar een betrouwbaar adres met snelle levering en eerlijke prijzen.
Super bedankt Lenn voor het delen van je ervaring met ons. Erg mooi om te lezen. We zijn blij dat alles naar tevredenheid is. Veel plezier gewenst met de intake kit en graag tot de volgende keer.
Snel en goed geleverd. Leuke persoonlijke attentie erbij in de vorm van een klein memootje.
Hartstikke bedankt voor je review Ronald. We zijn blij om te lezen dat alles naar tevredenheid is. Veel plezier met je bestelling en graag tot de volgende keer.
Mijn ervaring is heel goed met het bedrijf en snelle levering super
Hartstikke bedankt voor je review Riemer. We zijn erg blij dat alles naar tevredenheid is. Veel plezier met alle bestelde onderdelen en graag tot de volgende keer :)
Zeer professioneel, echt een aanrader. Ga zeker bij hun nog vaker bestellen!!!
Hartstikke bedankt voor het schrijven van een review Baran. We zijn erg blij om te lezen dat alles naar tevredenheid is. Veel plezier met de sportluchtfilter en graag tot de volgende keer.
Zeer goeie service en feedback !
Super bedankt voor het schrijven van een review Mohamed. Wat mooi om te lezen dat alles naar tevredenheid is. Veel plezier met de gasveer en graag tot de volgende keer.
Top service bestelling geplaatst en is voor de “ uiterst datum “ dus de volgende dag al in bezorgd ! Goede kwaliteit ,, zeer tevreden.
Hartstikke bedankt voor het schrijven van een review Alper. Wat fijn om te lezen dat alles naar tevredenheid is. Veel plezier met de RacingLine upgrade en graag tot de volgende keer :)
Super snel ontvangen en goede communicatie echt top !
Hartstikke bedankt voor je review Stacey. We zijn erg blij om te lezen dat alles naar tevredenheid is. Veel plezier met de Bull-X sportuitlaat en graag tot de volgende keer :)
Vandaag men bestelling toegekregen. Moet zeggen ik was aangenaam verrast door het handgeschreven kaartje die erbij zat. Vind dit een leuke attentie. En ook nog bedankt voor het geurtje. Tot de volgende bestelling.
Hartstikke bedankt voor je review Bart. We zijn erg blij om te lezen dat alles naar tevredenheid is. Veel plezier met de mooie Maxton Design en RacingLine upgrades. En natuurlijk graag tot de volgende keer.