Vandaag men bestelling toegekregen. Moet zeggen ik was aangenaam verrast door het handgeschreven kaartje die erbij zat. Vind dit een leuke attentie. En ook nog bedankt voor het geurtje. Tot de volgende bestelling.
Hartstikke bedankt voor je review Bart. We zijn erg blij om te lezen dat alles naar tevredenheid is. Veel plezier met de mooie Maxton Design en RacingLine upgrades. En natuurlijk graag tot de volgende keer.
Zeer prettig geholpen tijdens het uitzoeken van het product voor mijn auto. Zo ook de de levering was een aangename verrassing. Deze was zoals afgesproken netjes op tijd en daar zaten nog wat extra leuke dingetjes aan toegevoegd. Ook heel klantvriendelijk en mooi dat er een persoonlijk bericht op een kaartje geschreven bij zat. Bedankt en zal zeker nog eens hier een bestelling plaatsen.
Hartstikke bedankt voor je review Rene. We zijn erg blij om te lezen dat alles naar tevredenheid is. Veel plezier met de Ramair upgrade en natuurlijk graag tot de volgende keer. Bij vragen helpen je graag verder.
Zeer snelle levering, top.
Super bedankt voor je review Kees. We zijn erg blij om te lezen dat alles naar tevredenheid is. Veel plezier met de Sachs Performance upgrades en graag tot de volgende keer.
R600 intake besteld bij 24Tuned. Na bestelling goed op de hoogte gehouden over het verloop hiervan. Bestelling kwam goed verpakt binnen. Ik zou hier zeker nog eens bestellen!
Hartstikke bedankt voor je review Ruben. We zijn erg blij om te lezen dat alles naar tevredenheid is. Veel plezier met de RacingLine R600 Intake en graag tot de volgende keer.
Snelle levering, alles compleet met leuk kaartje derbij.
Hartstikke bedankt voor je review. We zijn erg blij om te lezen dat alles naar tevredenheid is. Veel plezier met de bestelling en graag tot de volgende keer :)
Snelle levering. Goed product. Scherpe prijs!
Hartstikke bedankt voor je review Johnny. We zijn erg blij om te lezen dat alles naar tevredenheid is. Veel plezier met de Pipercross upgrade en graag tot de volgende keer.
super service, super snelle levering , super klant vriendelijk !!
Hartstikke bedankt voor je review Maxim. We zijn erg blij om te lezen dat alles naar tevredenheid is. Veel plezier met de Intake slang en graag tot de volgende keer ;)
very good contact Very good seller
Thank you very much for reviewing us Giovanni. We are happy to read that everything is to your satisfaction. Have fun with the EVO intake and the other performance parts coming your way soon.
Alles zat bij de bestelling en zelfs een aantal presentjes. Je ziet hoe ze het inpakken doormiddel van instagram en de levering was razend snel. Uiterst blij mij met mij ramair intake kit. Hardstikke bedankt en bestel zeker vaker hier
Hartstikke bedankt voor je review Carlo. We zijn erg blij om te lezen dat alles naar tevredenheid is. Veel plezier met de Ramair Air Intake en graag tot de volgende keer ;)
Top kwaliteit
Hartstikke bedankt voor je review Arie. We zijn erg blij dat alles naar tevredenheid is. Veel plezier met de lambda spacer en graag tot de volgende keer.
Zeer goede ervaring, netjes en met zorg alles verpakt.
Hartstikke bedankt voor je review Franc. We zijn erg blij dat alles naar tevredenheid is. Veel plezier met de RacingLine upgrades en graag tot de volgende keer.
Ik zocht dit product al een tijdje maar ik kon het niet krijgen van uit Engeland, 24tuned kwam ik toen tegen en ook nog is met een fantastische prijs, alles was heel snel en netjes gedaan en ik ben super blij met het product!
Hartstikke bedankt voor je review Huibie. Wat fijn om te lezen dat alles naar tevredenheid is en de air intake goed bevalt. Veel plezier ermee en graag tot de volgende keer.
Ik vond het gewoon geweldig . Service 10 Levering 10 Gewoon top En ook heerlijke geur boompje
Hartstikke bedankt voor je review Vincent. We zijn erg blij dat alles naar tevredenheid is. Veel plezier met de Air Intake en graag tot de volgende keer ;)
Super snelle levering en top assortiment!
Hartstikke bedankt voor je review Nick. We zijn erg blij dat alles naar tevredenheid is. Veel plezier met de verlagingsveren en graag tot de volgende keer :)
Een snelle en goede service. Met leuk persoonlijk kaartje er bij. Bestelling was goed verpakt en snel geleverd. Top service
Super bedankt voor je review Tjerk. We zijn erg blij om te lezen dat alles naar tevredenheid is. Veel plezier met de bestelde onderdelen en graag tot de volgende keer ;)
Goede ervaring met dit bedrijf wat spullen besteld en netjes alles thuis gekregen volgens wens en bij vragen was het bedrijf ook altijd in staat om te helpen
Hartstikke bedankt voor je review Rick. We zijn erg blij om te lezen dat alles naar tevredenheid is. Veel plezier met alle mooie bestelde onderdelen en graag tot de volgende keer ;)
Hartstikke bedankt voor je review. We zijn erg blij om te lezen dat alles naar tevredenheid is. Veel plezier met je bestelling en graag tot de volgende keer.
Great service and fast shipping. Very happy.
Thank you very much for your review Juan Carlos. We are happy to read that you are satisfied. Have fun with the R600 Carbon Fiber lid and happy seeing you again at 24TUNED.
Ik heb hier al een aantal bestellingen gedaan en deze erg netjes ontvangen met een persoonlijk bericht erbij. Erg goede service en contact. Ook voor vragen kun je hier terecht en je ontvangt snel antwoord.
Hartstikke bedankt voor je review Roy. We zijn erg blij om te lezen dat alles naar tevredenheid is. Veel plezier met alle bestelde mooie onderdelen. Bedankt en graag tot de volgende keer.
op aanbeveling van vrienden hier mijn air intake besteld eerst vragen aan 24tuned of het allemaal wel kon hierbij hebben hun echt top mee geholpen dus ik ben echt dik maar dan ook dik tevreden team 24tuned bedankt voor de top service
Hartstikke bedankt voor je review Davy. Wat mooi om te lezen dat alles naar tevredenheid is. Veel plezier met de Ramair upgrades en graag tot de volgende keer.
Zeer snelle verwerking en opsturen van mijn bestelling. Ook met veel zorg ingepakt.
Hartstikke bedankt voor je review Beytullah. We zijn erg blij om te lezen dat alles naar tevredenheid is. Veel plezier met het RacingLine onderdeel en graag tot de volgende keer.
Netjes op de hoogte gehouden via email. bezorging in de avond en live tracking wat perfect is voor mij. Producten netjes binnen gekregen en een persoonlijk kaartje en luchtverfrisser voor in de auto! Zie je niet vaak meer een extratje! Bedankt!
Hartstikke bedankt voor je review Ferdi. We zijn erg blij om te lezen dat alles naar tevredenheid is. Veel plezier met de mooie RacingLine upgrades en graag tot de volgende keer.
Snelle levering, vriendelijk kaartje bij de verpakking. Top service!
Hartstikke bedankt voor je review Wim. We zijn erg blij dat alles naar tevredenheid is. Veel plezier met de Bull-X uitlaatsierstukken en graag tot de volgende keer.
Veel verstand van auto’s Goede hulp Neem de tijd voor je Snelle levering Goede kwaliteit
Hartstikke bedankt voor je review Allard. We zijn erg blij om te lezen dat alles naar tevredenheid is. Veel plezier met de bestelde onderdelen en graag tot de volgende keer ;)
Nvt
Hartstikke bedankt voor de review. We zijn blij dat alles naar tevredenheid is. Veel plezier met de GFB upgrade en graag tot de volgende keer.