Pluspunten
vragen worden keurig beantwoord. Zeer deskundig!!
Pluspunten
Zeer persoonlijke communicatie met Henk Schipper, heeft met geduld ons geholpen met al mijn vragen.
Pluspunten
Vriendelijk, correct en behulpzaam.
Pluspunten
Goed en deskundig advies. Weet precies welke onderdelen en nodig zijn en heeft alle delen ook in voorraad.
Pluspunten
Nadat ik de bestelling helaas geplaatst werd ik gebeld om hem even door te nemen en me erop te wijze dat ik mogelijk een verkeerd artikel had besteld kijkende naar de andere artikelen. Direct tel de wijziging doorgenomen en de volgende ochtend pakketje in huis. Paketje keurig verpakt zodat er niets kon beschadigingen. Voorbeeld voor veel andre webshops
Pluspunten
Gastvrij tijdens bezoek en kundig advies!
Pluspunten
Goed advies en kennis van de materialen. Reageren snel op vragen en spullen zelfs persoonlijk bezorgd thuis, topservice! Aanrader.
Pluspunten
Ze bellen je op om uitleg te vragen en advies te geven. Passen alles aan en verzenden alles zo snel mogelijk.
Pluspunten
was goed
Pluspunten
Goede Communicatie , behulpzaam
VerbeterpuntenVoor Belgische bedrijven in een keer btw niet door rekenen
Pluspunten
Daar de website niet echt perfect werkte, had ik een onderdeel te weinig besteld. Na een telefoontje werd het onderdeel ZONDER de gebruikelijke verzendkosten, alsnog geleverd
VerbeterpuntenDe website moet iets verbeterd worden, mn het overzetten van een product in het winkelmandje en als je daarna weer verder gaat winkelen en vervolgens weer in het winkelmandje komt. Het kan natuurlijk dat ik iets verkeerd heb gedaan, maar bij andere website's heb ik er geen last van.
Pluspunten
Werd gebeld om te controleren of ik geen fout had gemaakt en of ik niet een onderdeel had vergeten. Top Service!
VerbeterpuntenTja, eigenlijk geen.... kan het nog iets goedkoper
Pluspunten
VerbeterpuntenDe betaling via ideal en de stichting sisow zijn twee schakels die ik niet vertrouw , ik betaal liever rechtstreeks aan het bedrijf.
Pluspunten
heb betaald via overboeking, na 3 werkdagen kreeg ik de bevestiging van men bestelling, en 2 dagen later werd alles netjes verpakt thuis afgeleverd, is zeker een aanrader,,,
Pluspunten
Geen verkeerd woord over dit bedrijf we zijn al jaren afnemer en absoluut tevreden.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Zelfs als je iets besteld wat niet bij elkaar hoort of past, krijg je een telefoontje of dit klopt. Service is TOP
Pluspunten
Super advies en service! Ik ben dik tevreden! Vooraf goed advies en geduld met een leek, levering conform afspraak en achteraf nog een pijpje gewisseld. Top!
VerbeterpuntenGeen. Het ging super.