Pluspunten
Snelle levering en snelle reacties op een mail
Pluspunten
Geen prima bedrijf denkt mee
Pluspunten
Geen zeer slecht behandeld
VerbeterpuntenDe klant goed voorlichten De klant netjes behandelen en niet proberen iedere keer de klant geld afhandig te maken bij eigen fouten Goedkoop is duurkoop zeker bij mij
Pluspunten
hele snelle levering en hele goede communicatie
VerbeterpuntenIets beter inpakken.
Pluspunten
Online bestellen werkt goed. Service via telefoon is waardevol geweest en de bestelling werd direct aangepast zodat de juiste onderdelen geleverd konden worden.
Pluspunten
Veel aandacht gekregen en goede uitleg over plaatsing
VerbeterpuntenAlleen een koffiemachine voor als je lang moet wachten in de koude loods
Pluspunten
Snelle en correcte levering. daags nadien al aan de deur geleverd . Super!!
Pluspunten
goed en snel
Pluspunten
Goede bereikbaarheid en welwillend in het oplossen van een probleem dat niet hun schuld is
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Alle positivieteit word teniet gedaan door de belabberde retourregeling
VerbeterpuntenNiet flauw doen als er iets retour word gezonden meneer schippers
Beste heer Oostdam, U heeft een beschadigde zwarte bocht retour gestuurd, deze kunnen wij niet meer verkopen zoals u deze heeft terug gestuurd en wij moeten deze opnieuw laten spuiten. De kosten die wij daarvoor moeten maken zijn voor uw rekening en zijn 15,00 euro deze hebben wij in mindering gebracht op uw tegoed en aan u overgemaakt. Het retour nemen van beschadigde artikelen is een service naar de klant alleen door het te laten spuiten kan het opnieuw verkocht worden, als wij dit niet zouden doen zou u niets terug krijgen zie voorwaarden op de site.
Pluspunten
Producten voldoen aan beschrijven. Alles netjes verpakt. Vandaag besteld morgen in huis. In één woord, top.
Geen alles prima in orde
Pluspunten
Mooie spullen en goed verpakt
Pluspunten
snel en deskundig
Pluspunten
Super, snel, klaar!
Pluspunten
Deze mensen denken mee, ze kijken ongevraagd je bestelling na en als er iets niet klopt nemen ze contact met je op. dit is super service!!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
goede en snelle communicatie bij mijn vraag!!
Verbeterpuntende site met bestellen werkte niet heel soepel. Misschien zelf eens checken of dat een tijdelijk probleem was of dat dit zo is. Ik was er bijna door afgehaakt.