Pluspunten
je wordt goed op de hoogte gehouden per mail over de levering en het tijdstip daarvan. keurig verpakt. en het is niet te duur.
Pluspunten
Duidelijk en komt afspraken na. Snelle levering.
Pluspunten
Zeer goed advies en meedenken. Ze weten altijd de oplossing voor mijn schoorsteen probleem.
VerbeterpuntenIk heb geen e-mail gehad met mijn factuur, dus moest ik hem van de website halen
Pluspunten
Snelle levering Geageerd goed/snel op E-mail Goede prijs / kwaliteit
Pluspunten
compleet assortiment, scherpe prijs en snelle levering van kwalitatief goede producten.
Verbeterpuntenwellicht een idee om de retourprocedure te vereenvoudigen. Bijvoorbeeld door een retourformulier bij de bestelling te voegen en of een retourproces toe te voegen aan de website, gekoppeld aan je order.
Pluspunten
snelle levering en goede communicatie.
Pluspunten
Snelle levering Markt conforme prijzen Groot aanbod materialen
Pluspunten
Webshop zoals het hoort. Snel en duidelijk tegen een goede prijs.
Pluspunten
Duidelijke site. Groot assortiment. Redelijke prijzen.
VerbeterpuntenTransport met DHL. Ging 2x fout. Eerste keer werd niet bezorgd door omvang pakket. Tweede keer 2 onderdelen zwaar beschadigd. Goed opgelost met Goedkoopste kachelpijpen.
Pluspunten
Netjes en vlotvgeholpen zonder poespas ! Goed geadviseerd !
Pluspunten
Pluspunten
Voordeel dat je ook in overleg kan afhalen en op die manier een goed advies erbij krijgt. Wij hadden te maken met een vervanger omdat de eigenaar er eventjes niet kon zijn maar dat was prima! Goede telefonische bereikbaarheid ook.
VerbeterpuntenHet lijkt alsof de houtkachels ook bij dit bedrijf horen maar dat is eigenlijk een ander bevriend bedrijf. Dus niet alles op 1 locatie. De kwaliteit weet ik nog niet want het geheel is nog niet geïnstalleerd.
Pluspunten
Lekker makkelijk, no nonsens en verstand van zaken.
VerbeterpuntenGeen!! Prima zaak!!!
Pluspunten
Bestelling staat netjes klaar . Prima bedrijf