Pluspunten
Bestelling wordt niet lukraak verzonden. Het bleek dat we een geheel verkeerde combinatie hadden besteld. Hierover werd direct contact gelegd. En in alle rust samen de oplossing besproken. En het was ook nog eens de volgende dag in huis!!!!!!!!
Beste heer Siero, Dank u wel voor de moeite om het schrijven van een review, wij snappen alleen niet dat u niet tevreden bent over de prijs zou u dat ons uit kunnen leggen aub
Pluspunten
Binnen 22 uur vanaf moment van bestelling plaatsen tot levering aan mijn voordeur 10plus ook nog eens netjes in een doos verpakt kon niet beter. Groetjes Jan
Pluspunten
Duidelijke site en correcte kevering
VerbeterpuntenBij de producten kan de technische maat voering wel toegevoegd worden. Deze ontbreekt
Pluspunten
Duidelijke website. Zeer snelle levering van het materiaal. Wat op de website staat krijg je ook.
Pluspunten
Voor de loszittende lasnaad kwam de volgende dag al iemand langs om dit te verhelpen.
Pluspunten
alles prima verlopen
Pluspunten
Snelle levertijd en respons op vragen
VerbeterpuntenGeloofs berichten/wensen worden denk ik niet door iedereen op prijs gesteld. Beter om zaken en geloof te scheiden.
Pluspunten
prima prijs en prima product
Pluspunten
Snelle levering. Duidelijke afspraken.
Na uitpakken van het materiaal kleine beschadiging aan regenkap.
Pluspunten
Goed te woord gestaan en zeer snelle verzending.
Pluspunten
Goede klantenservice.
Pluspunten
Zeer goede communicatie en klantgerichtheid. Persoonlijke vragen werden direct beantwoord!
Pluspunten
Keurig geholpen via de mail. Kreeg een dag later de helft van de verzendkosten retour. Snel en het "Gods zegen" mij gaf het vertrouwen.