Pluspunten
snelle en correcte site om te bestellen en levering is snel.
Pluspunten
Levering op tijde en volgens afspraak
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Bij vragen per mail reageert men zeer snel en adequaat. Daarnaast werden de op zaterdagavond bestelde producten op dinsdag al geleverd. Prijs/kwaliteit uitstekend. Niets dan lof!
Pluspunten
Goede nette uitleg, klasse.
Pluspunten
Goede prijs/kwaliteit. Je wordt keurig geholpen en er wordt mee gedacht.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Top service en snelle en heldere communicatie
Pluspunten
Duidelijke uitleg. Alles op voorraad.Koffie toe.
VerbeterpuntenZo doorgaan
Pluspunten
Snelle levering!!!
Pluspunten
Niets geleverd
VerbeterpuntenNooit meer bestellen
Deze klant had een postbus nummer ingevuld voor het aflever adres en daar kon DHL niet op bezorgen. De klant was hier later over ingelicht maar wilde de bestelling niet meer hebben en is retour gekomen.
Pluspunten
VerbeterpuntenShow meer foto's en details van meerdere producten op webshop,wij misten meerdere producten omdat wij wisten niet dat jullie ook hebben.
Pluspunten
Gunstige prijs. Snelle levering.
VerbeterpuntenDe bocht die wij erbij besteld hadden was iets korter dan de bocht die vervangen moest worden. We wisten niet dat er verschil in lengte was tussen merken van kachelpijpen. Maar met wat aanpassingen is het toch goed gekomen.
Pluspunten
Alles perfect, dikke 10~~
Pluspunten
ga zo door
Verbeterpuntenvoorbeeld van benodigheden of waar men op moet letten bij samenstelling ?
Pluspunten
Goede website, artikelen snel gevonden.
Pluspunten
Goede uitleg
VerbeterpuntenDe laatste levering was niet goed. De pijp was ingedeukt en het kapje voor op de pijppaate niet hebben we in moeten knippen om passend te maken.
Pluspunten
Gevoel voor humor, zeer vakkundig, correct