Pluspunten
Snelle service.
Pluspunten
Goed en duidelijk contact, zowel per mail als telefonisch! Zelfs met verkeerde levering geen enkele discussie over wie fout zat, nieuwe onderdelen asap opgestuurd en retour gezonden onderdelen kosteloos kunnen retourneren.
VerbeterpuntenVoor mij geen
Pluspunten
het mee denken van jouw afvoer en installatie is zeer goed
Pluspunten
Zeer klantgericht en een pro actieve houding. Mijn bestelling werd gecontroleerd en ik werd telefonisch geattendeerd op een fout in mijn bestelling. Dikke 10
Pluspunten
Ik heb hier een aantal artikelen gekocht en in het kort komt mijn ervaring neer op 'kopen via internet met de service van een buurtwinkel'. Werkelijk fantastisch! Ik had de verkeerde onderdelen besteld, werd gebeld door een aardige mijnheer die uitlegde dat mijn bestelling waarschijnlijk niet klopte, zorgde dat ik de juiste spullen bestelde en er ook nog voor zorgde dat ik het supersnel in huis had. Service met een hoofdletter. Prijzen zijn overigens, vergeleken met de concurrentie, zeer redelijk terwijl de kwaliteit super is.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Na bestelling werd ik direct gebeld. Ik was iets vergeten. Ook werd de bij mij complexe constructie door hun mee bekeken en de bestelling daarop aangepast. De dag erna om 8:00 geleverd. Kortom SUPER!!
De verzendingskosten zijn wel héél duur. Dat maakt kleine bestellingen veel te duur, en zeker niet concurentieel ! Dat moet veel goedkoper kunnen : het is niet voor iedereen nodig om 's anderdaags de levering te ontvangen. Goedkoper, en daardoor misschien wat trager, is dikwijls ook goed.
Pluspunten
Goede informatie, behulpzaam, vriendelijk
VerbeterpuntenAansluiting kachel op pijp kan beter in verband met ruimte voor smoorklep. Ik kreeg goede aanwijzingen hoe dit te creëren, maar het zou mooi zijn als het eerste pijpdeel al voorbereid wordt geleverd.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Duidelijk meedenken door dit bedrijf in een branche die toch niet zo simpel is als je misschien denkt.
Pluspunten
-Snelle levering (volgende dag in huis) -Professioneel advies -Toevoeging bestelling de volgende dag goed verwerkt en verstuurd -Overbodige onderdelen zonder probleem terug kunnen sturen (moet nog gebeuren maar volste vertrouwen in de leverancier)
Pluspunten
Mijn eerste bestelling (een RVS rozet 130 mm) heb ik moeten retourneren omdat ik een enkelwandig type nodig had en dubbelwandig besteld had. Geen probleem, gewoon terugsturen, geld terug en de juiste besteld. Past perfect en ziet er top uit. Dat is pas service!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Duidelijke en overzichtelijke web site Snelle levering Goed advies bij aankoop en eventueel achteraf, je krijgt een keurig telefoontje
Pluspunten
Men denkt mee en stelt vooraf vragen of de levering wel correct is ingevuld. Ik ben zeer tevreden over de positieve en actieve benadering naar de klant toe.
Pluspunten
Over het algemeen zeer positief. Keurig behandeld aan de telefoon en snelle reactie. Zoals was afgesproken werd teveel betaalde geld op rekening gestort. Jullie komen na wat jullie zeggen.
Pluspunten
scherpe prijs, attent, betrouwbaar ! en snel
Pluspunten
Ik dacht alle onderdelen besteld te hebben maar ik werd gebeld dat ik een onderdeel te weinig had besteld. Ze hebben verteld wat ik moest doen om dit onderdeel nog met de bestelling mee te krijgen zonder extra verzend kosten dus. Ik heb de kachel nu al meerdere keren aangehad heerlijk...