Pluspunten
Zeer degelijk product, goede pasvorm, ziet er mooi uit
VerbeterpuntenOp de site vermelden dat je bij het ophalen beter eerst een afspraak kan maken.
Pluspunten
Zeer prettige communicatie. Je kan altijd bellen voor advies. Alles klopt precies zoals het afgesproken is, dat is zeer prettig zaken doen. Bart
Pluspunten
Goede service en kwaliteit. Vakbekwame handelaar.
Pluspunten
goed en geduldig advies, meedenken, stipte levering, prima verpakt. Natuurlijk moet de kwaliteit zich in de praktijk bewijzen, maar daar vertrouw ik.
Verbeterpuntenga zo door!
Pluspunten
snelle levering, retour zenden geen probleem, goede service.
Pluspunten
Uitstekende service en zeer snelle levering
VerbeterpuntenFacebook kortingactie werkt nog steeds niet, maar kreeg het alsnog wel terug gestort op mijn rekening
Pluspunten
Zeer snelle en correcte bezorging van prima materiaal dat direct te monteren is!
Pluspunten
Snel geleverd Goed advies Echt de goedkoopste
VerbeterpuntenHet pakket was in 2 delen waardoor de ene doos een dag eerder kwam dan de andere. Het is prettiger alles in 1 keer te ontvangen.
Pluspunten
Ik wist niet precies wat ik nodig had, ben er heen gereden en heb samen met de Heer Schipper bij elkaar gepuzzeld wat het beste uit kwam.
VerbeterpuntenAls je komt afhalen is kunnen pinnen fijn
Pluspunten
snelle levering en een prima communicatie en zeker niet te duur
Pluspunten
Goed, gezellig en zeer vakkundig geholpen.
VerbeterpuntenGeen
Verpakking kan beter. Eerste bestelling was beschadigd door slechte verpakking. Alleen een doos om zo'n dunne pijp is onvoldoende.
Pluspunten
Mooie kwaliteit, past uitstekend incl. de toebehoren. Snelle levering & deze werd bij mij zelfs kosteloos bezorgd (een pallet vol dubbelwandige schoorsteendelen en toebehoren). Na montage staat de schoorsteen als een 'huis'. De dubbelwandige kachelpijp wordt ook bij intensief gebruik niet heet.
VerbeterpuntenBij het afsluitdeksel van het enkelwandige T-stuk hoort eigenlijk standaard een klemband bij, deze moest ik nog nabestellen. Bij de aanschaf van een complete schoorsteen het toevoegen van een montagehandleiding.