Geen bijzonderheden
Eenvoudig bestelproces met een goede bevestiging via de kail
Gemakkelijk bestellen, vlotte levering, vriendelijke en behulpzame klantenservice, uitstekend retourbeleid. Aanrader om zaken mee te doen
Mijn vaste adres wanneer ik kachelmateriaal of klein spul zoals kachelpoets nodig heb. Vriendelijke eigenaar, goede prijzen en compleet assortiment.
Zeer schappelijke prijzen! Flexibel en goede service!
Ik heb de bestelling snel en correct verpakt gekregen. Over de bestelling en de levering duidelijke mails ontvangen en daardoor goed op de hoogte gehouden. helemaal top.
Gisten langs geweest voor diverse kagel onderdelen. De eigenaar heeft Kennis van zaken. Veel voorraad. En nemen de tijd voor je. Echt een aanrader.
Redelijk snel en op voorraad
Uit een ruim assortiment aan producten een keuze kunnen maken tegen een gunstige prijs. Daarnaast goed en vriendelijk geholpen door Ian.
Na een misverstand met afhalen of bezorgen is alle misverstand rechtgezet, daardoor verdienen jullie nu 4 sterren van mij. Marnix
Originele beoordeling
Zoals het nu is geef ik 0 sterren, jullie site werkt niet goed. Ik deed een bestelling ik koos voor opzenden en moest het bolletje blauw maken met opsturen, dan kon ik mijn leveringsadres ingeven dat lukte. Maar nu blijkt dat er opeens 15€ verzendingskosten bijkomen als ik de bestelling thuis wil krijgen volgens de mail die ik kreeg. Ik kan moeilijk van West Vlaanderen naar Nederland komen om een bestelling van 18€ he. Moest de site juist werken stond de verzendingskost er toch bij.
Verder helemaal top qua alles. Maar dunwandige pijp los in een doos.... Gelukkig geen dutsen of deuken maar dat zou verbetert kunnen worden.
Gevraagt of het in voorraad was en kreeg het een paar dagen later al aangeleverd
Goede service Snelle levering top
Kachelpijpen gekocht met hulp van hun advies. Ligt snel klaar en tegen scherpe prijzen
Ik kocht een vonkenscherm voor onze haard. Zeer mooi en kwalitatief scherm. Stevig verpakt ook. Aanrader!
Top, goede en ongelooflijk snelle service. Eergisteren besteld en gisteren ochtend binnen gekregen! Doen echt hun best om je zo goed mogelijk te helpen, bedankt hiervoor.
Goede omschrijving
Niet met DHL versturen
Prettig om goed te woord te worden gestaan ondanks de drukte. Goed advies was de oplossing voor mijn probleem bij het aansluiten van mijn kachel. Zelfs nog een kopje koffie tijdens het wachten.
1 kachelpijp en regenkap wel licht beschadigd
Doordat men aan de balie veel adviseert over de constructie van de opbouw van de kachelpijp kost dat enorm veel tijd, zeker omdat er vaak een discussie ontstaat over de wetgeving. De wetgeving maakt het onmogelijk een simpel rookkanaal te instaleren, doordat je altijd dubbelwandig naar buiten MOET (en dat is heeeeel duur).
Kwaliteit prima. Prijs eens echt concurrerend.
Service vanaf de eerste kennismaking. Goed advies, snelle levering, correcte communicatie en beloven is doen. Meedenkend in iets ruimer leveren zodat je in het werk niet stilstaat en wat teveel is gewoon weer retour nemen. En dat alles in een perfecte kwaliteit/prijs verhouding. Bedankt!
Zoals gezegd goede inlichtingen door deskundig personeel .
We werden heel goed geadviseerd. Verder zijn het de producten van hele goede kwaliteit. Van harte aanbevolen.