Prima product!
Had wat vergeten en werdt meteen na gestuurd
Naar verwachting
Mijn bestelling liet wat langer op zich wachten wegens onvoldoende voorraad. Daarvan werd ik op de hoogte gebracht. Verder goed product, ik kan deze site aanbevelen.
Goede partij en aardig behulpzaam personeel
Prima kwaliteit prijs verhouding
We zijn erg goed welkom geheten in de winkel en uiterst top geholpen door de eigenaar zelf . Hij neemt de tijd voor je en je word goed voorlichten over de aankoop die je doet.
Goed advies en complete kachelpijp meegekregen. Alles paste precies
Vlotte bestelling en snelle levering.
Deskundig personeel zeer behulpzaam van verkoop tot expeditie iedereen zeer enthousiast
Personeel heeft veel kennis en ze houden zich aan afspraken. Bovendien wordt je met veel geduld en erg vriendelijk geholpen. Als je kachelpijpen of/en houtkachel wilt aanschaffen ga dan naar dit bedrijf!
Duidelijk op de website vermeld of het betreffende materiaal op voorraad is. Bestelling compleet geleverd, degelijk materiaal. Communicatie mbt bestel en transport status duidelijk en betrouwbaar.
Alles super. Levering paar dagen naar België
Goede prijs-kwaliteitverhouding. Deskundig en vriendelijk personeel. Duidelijke communicatie, service prima. Niets op af te dingen, als bedrijf aan te raden.
Netjes duidelijk goeie prijs kwaliteit verhouding goed geholpen
Na ontvangst bestelling bleek tijdens transport 1 onderdeel beschadigd. Deze werd supersnel nageleverd. Helemaal top!.
Een aanrader
Zie vorige regel
Vlotte afhandeling van de zeer goede kwalitatieve onderdelen.
Vriendelijk geholpen. Later thuis bleek dat ik een verkeerde pijp besteld had. Werd gelijk bij de balie geholpen en de pijp werd omgeruild voor de goede. Nog even wat gratis advies mee ontrend de installatie. Super geregeld allemaal!
Correcte afhandeling
ok
Moest nog wat ruilen, werd niet moeilijk over gedaan en snel geregeld.
ik had een vraag over de slechte trek in mijn kachelkanaal. De medewerker nam alle tijd om het probleem te bespreken en een oplossing te bedenken.