betrouwbaar, vriendelijk en uitstekende producten

De bestelling werd gelijk in behandeling genomen. Deze is d.m.v. track- en tracecode goed te volgen. Medewerker was telefonisch goed bereikbaar en vriendelijk en dacht ook echt mee met wat we nodig hadden. Nazending van producten die niet gelijk konden worden geleverd, gebeurt ook snel. Er wordt uitstekend gereageerd op mails en telefoontjes en duidelijk gecommuniceerd en goed en behulpzaam ingegaan op onze vragen. Of deze nu telefonisch of via mail worden gesteld, er wordt keurig en snel gereageerd. Heel positief!

• Snelheid/Levertijd

een houtkachel besteld, deze was op voorraad en heb deze 24 uur later thuis mogen ontvangen

Goede communicatie

Goede service!

Snelle correcte service. Had helaas beschadigde goederen ontvangen...na retour wel direct onbeschadigde goederen opgestuurd gekregen. Na enige vertraging dus alles in orde! Vriendelijk personeel aan telefoon ook!

• Snelheid/Levertijd

Prima te woord gestaan en goed advies gekregen.

Voor het opwaarderen van mijn gemetselde schoorsteen had ik advies nodig. Op basis van een schets heb ik goed advies gekregen en zijn we tot een oplossing gekomen. De benodigde materialen zijn de volgende dag geleverd.

Snel

• Kwaliteit N.v.t.

Snelle en correcte levering

gemiddeld

De producten bleken niet op voorraad te zijn en het verloop is niet goed begeleid. Zo heb ik zelf moeten bellen om erachter te komen wanneer het dan wel werd geleverd. Daarna prima geleverd.

• Snelheid/Levertijd

Zeer vriendelijk vakkundig advies bij aankoop

Kachelpijp gekocht voor houtoven in houten overkapping. Goed, duidelijk en vriendelijk advies. Wel groot totaalbedrag. Maar totaal positieve ervaring

Top snelle levering

Goede webshop makkelijk te vinden en te bestellen

Vlot en goed.

Ik kreeg wat ik nodig had.

• Prijs N.v.t.
  • Kwaliteit N.v.t.
  • Communicatie N.v.t.
  • Snelheid/Levertijd N.v.t.

Voegen daar bij woord!

Tijdens het verbouwen hadden we op korte termijn een dak doorvoer nodig. Na telefonisch contact met een makkelijk bereikbare klantenservice prima geholpen, in minder dan 24 uur had ik het thuis liggen. Een service en snelheid waar vele van roepen dat ze het doen, hier doen ze het ook echt!

• Snelheid/Levertijd

Via de telefoon en mail mijn bestelling toegelicht. Prettig geholpen en keurig op de hoogte gehouden van mijn bestelling. Nadat mijn bestelling daar was aangekomen werd hij keurig verpakt en geheel volgens afspraak geleverd. TOP bedrijf.

Top Service

Zeer behulpzaam en vriendelijk eigenaar en personeel !

• Snelheid/Levertijd

Goede prijs, kwaliteit. Snelle levering.

Snelle levering en een fantastisch product. Alles naar verwachting verlopen. Prima. Perfect.

• Snelheid/Levertijd

Naast goed advies bij het bepalen van de benodigdheden, ook vlotte reactie op vragen via de mail. Een tekort komende klemband werd zonder probleem nagezonden.

Goed geregeld

Perfect geregeld

Goede kwaliteit van materiaal

Drama. Na contact beter.

11 juni een bestelling geplaatst en betaald. Volgens het laatste nieuws wordt het morgen geleverd. 2 maal contact gehad en het komt goed. 15 dagen na de bestelling 25 juni in goede staat geleverd

• Snelheid/Levertijd

ik had zelf verkeerde maat doorgegeven, dat is teruggestuurd en binnen een paar dagen de juiste maat binnen gekregen

Fijn geholpen

Waar kom je dat nog tegen. Professioneel bedrijf die snel en adequaat heeft gereageerd op mijn vraag.per email. Na bestelling had ik de materialen de volgende dag in huis. Super

• Snelheid/Levertijd

Top bedrijf.....goede kwaliteit en uitstekende service

Uitstekende ervaring met dit bedrijf

Prima levering

Prima gelopen. Ik had alleen een verloop besteld van verzinkt materiaal…. Maar deze is ook mooi….. alleen een beetje duur. Maar dat snap ik. Gr Hans Hemmes

Alles is goed geregeld