Mijn bestelling is snel geleverd. Alles was goed ingepakt zodat er niks beschadigd kon worden.
Ik wacht al meer dan een maand op kachelkit en afdichting tape. Nog steeds geen bericht gehad wanneer ik eea kan afhalen. Uiteindelijk is mijn bestelling compleet en heb ik die afgehaald. De review die ik schreef heb ik inmiddels aangepast. Nadat ik een heel karige score had gegeven ben ik door het bedrijf gebeld die me de situatie van de levertijden uitlegde. Nadat de energieprijzen stegen was iedereen op zoek naar alternatieven, dat veroorzaakte enorme drukte. Dat er moeite wordt genomen persoonlijk contact op te nemen vind ik heel netjes. Door de drukte konden wachtenden niet telefonisch op de hoogte worden gesteld van vertraging, daar heb ik begrip voor. In de toekomst zou een algemeen gesteld mailtje over vertraging wellicht voor helderheid zorgen. Bij het afhalen trof ik leuke medewerkers, adequate afhandeling en een fijne werksfeer. Als klant ben ik uiteindelijk positief over het bedrijf dus.
Ik ben goed geholpen
Kwaliteit/prijs verhouding en service zijn uitmuntend.
Na een telefoon gesprek met de eigenaar ,toch zeer tevreden
Originele beoordeling
Zeer slecht producten werden niet afgestuurd,ook niet nadat ik telefonisch contact had opgenomen
zeker voor herhaling vatbaar , veel vertyrouwen in de firma en hr medewerkers .
Prima product. Wegens niet op voorraad prima alternatief mee bedacht. Qua kwaliteit: de muurbeugels voor de 130mm enkelwandige passen niet mooi. Daar moet je wat creatief mee doen om de zaak te laten hangen. Verder keurige producten, en wel goede pasvorm.
De pijp in mijn muur is verkeerd mom geplaatst, waardoor ik niet afwaterend kon werken, maar ook de standaard oplossing voor verloop niet werkte. Telefonisch zeer vriendelijk geholpen, ben toen ook naar de winkel gereden en daar vonden ze een verloopstuk die mij perfect heeft geholpen. Mijn verkeerd bestelde items werden gelijk verrekend! Zeer blij met de service! (En natuurlijk de prijs)
Ik heb begrip voor het feit dat de levering wat langer zou duren. Echter de eerste 3 maanden niets vanuit jullie gehoord over de status. Hier zelf meedere keren voor gebeld. Ik zou dan terug gebeld worden wat niet gebeurden. Bij andere bedrijven was de halve meter pijp 1.15 wel leverbaar. De laatste 3 weken ben ik wel op de hoogte gehouden door een medewerker. Dank hiervoor.
Snel geleverd en geholpen
Hebben kennis van zaken, zijn klantvriendelijk en retournering van overgebleven artikelen geen probleem!
Zeer ged
Snel geleverd en voor een juiste prijs
Fijne side
Snel antwoord op offerte-aanvraag. Telefonisch goede ondersteuning gehad. Materialen snel geleverd.
Het duurde even voordat we de kachel kregen, maar werden goed op de hoogte gehouden en netjes geïnformeerd. Kachel geïnstalleerd en aangesloten. Super tevreden!
duur de lang voor dat spullen kwamen. hier over werd weinig gecommuniceerd
Als je geen ervaring hebt met het plaatsen van een kachelpijp zijn deze heren heel behulpzaam en flexibel. Omruilen van materialen is geen probleem. Erg fijn geholpen.
Goed geholpen bestelling heeft wel lang geduurd
Prima informatie op de site en redelijke levertijd.
Prettig
Last minute bestelling gedaan op vrijdag, kon ik zaterdag direct ophalen bij hun vestiging.
Ik had een bestelling geplaatst voor een product wat niet direct leverbaar was. Gebeld naar de klantenservice, waar ik netjes en duidelijk te woord werd gestaan, over de verwachtte levertijd. Verwachting was binnen 1,5 week, maar had het product binnen 2 dagen in huis.