Bestelling geplaatst na een telefoontje of ze iets op voorraad hadden. Vervolgens binnen 24uur verzonden, en de dag erna in huis. Helemaal top!
Vriendelijke medewerker belde mij na het doen van een bestelling. Hij attendeerde mij erop dat twee artikelen niet op elkaar zouden passen. Mooi dat scheelde mij een verkeerde bestelling
Wij zijn zelf naar het magazijn gegaan en zijn daar goed geholpen
Ik had online een bestelling gedaan, maar begon the twijfelen of ik het juiste had besteld. Telefonisch heel vriendelijk geholpen. En omdat ik vrij dicht bij de winkel woon ook daar nog even langs geweest, waar ze gewoon de tijd voor mij namen. Al mijn online aankopen werden ook direct aangepast naar de juiste onderdelen. En weer verliet een tevreden klant de winkel (Herman Vinkers)
Snelle levering en alles kwam heel en op tijd zo als belooft
Goede service en goede kwaliteit producten die betaalbaar zijn
Alles op voorraad en levering binnen twee dagen. De zwarte kleur van de zwarte 2mm dikwandige 150 buizen en bochten kwamen goed met elkaar overeen. Door het gebruik van de mee bestelde zwarte spuitbus, kleine beschadigingen bij het plaatsen weg kunnen werken. Geen kleurverschil te zien!. Helaas kwamen de meegestuurde muurbeugels niet overeen met de foto's op de website. Op de website lijken het slanke, verstelbare muurbeugels. De meegeleverde beugels zijn wat dikker en grover geconstrueerd. Het klemmechanisme gaf mij wat moeite bij het installeren, je moet de schroef bijna eruit draaien om de klem om te kunnen zetten. Daarna kun je de schroef met een inbus strakker aantrekken, om het geheel beter vast te zetten. Bovendien kwam de kleur niet helemaal overeen met de kleur van de kachelpijpen (niet heel erg storend, maar toch). Gelukkig had ik de spuitbus meebesteld dus deze klembeugel ook gespoten om het één geheel te maken. De kwaliteit van het geleverde materiaal is mijn inziens prima.
Prima site, duidelijk, overzichtelijk. Nette prijzen. En zeker goede kwaliteit en pasvorm. Sluiten perfect aan op de gashaard. Verzenden mocht wat sneller. Zeg maar vandaag besteld, morgen in huis was fijn geweest.
vriendelijke transporteur, correcte levering
Past goed en snel geleverd
Op lokatie in Zevenhuizen met een van de vriendelijke medewerkers mijn configuratie samengesteld. Men denk mee met de klant en geeft een goed advies, ook t.a.v. montage e.d. Erg tevreden
Ik werd correct en efficient te woord gestaan. Het was mogelijk om de op voorraad zijnde artikelen direct op te halen.
We kregen duidelijke uitleg welke kachelpijpen met welke maat we konden gebruiken.
Door de enorme sortering die dit bedrijf heeft, kun je altijd terecht met je bestelling.
bestelling gedaan levering was zeer snel en netjes door DHL. alleen jammer dat er in de pijp een flinke deuk zit. na contact gehad met ze is het netjes opgelost!
Originele beoordeling
Geen mening
Ok
Goed advies, snel antwoord en telefonisch goed bereikbaar. Hele goeie ervaring!
Er was iets mis gegaan met mijn levering, direct met de klantenservice gebeld, snel, netjes en begripvol te woord gestaan, op verzoek even mijn probleem via een e-mail gestuurd, én dit werd volledig kosteloos opgelost door de mensen aldaar! Alle lof mensen, ga zo door!
Uitstekende service en producten, vriendelijk personeel en goede prijzen.
Mijn bestelling is keurig verzorgd. Communicatie over retouren uitstekend. Correcte afhandeling.
Er was een verkeerd artikel geleverd, maar dit is heel snel in orde gebracht. Heel correct en netjes!!
zie hierboven