Uitleg en vragen goed, echter verzenden duurt te lang.
Ondank de kou en drukte werd ik prima geholpen.
Zeer tevreden.
Ondanks de huidige drukte kregen we goed advies. De levering was goed en snel.
prima kwaliteit tegen super prijzen en ook heel snel geleverd.
Late levering terwijl op de site staat dat het op voorraad is heb ik ruim 2 maanden moeten wachten op een meter pijp. Toen ik zei dat ik alles terug zou sturen was het er binnen 2 dagen….
Er was een lange levertijd,
Beetje prematuur om nu al om een review te vragen. De order is nog niet volledig uutgeleverd. De muurbeugels moeten nog komen.
Pumica plaat besteld ter vervanging van een gebarsten vuurvaste steen van mijn inbouwcassette. Deze had ik al na 2 dagen. Thuis zelf op de goede maat gezaagd en mijn probleem was opgelost. Goede prijs en kwaliteit. Top.
Vriendelijk bediening verstand van zaken
Gewoon goed
Top bedrijf, snelle levering
Originele beoordeling
Lange levertijd op materiaal, ik wacht nog op de levering. Er stond bij de volgende dag geleverd.
Bestelling geplaatst en alles was netjes geregeld.
Goede prijs en uitstekende service met heel goed advies. Zeker aan te raden.
Besteld via website, ging soepel. Daarna werd elke stap keurig doorgemaild. Levering ging snel, mede gezien de drukke decembermaand.
Maandagavond besteld en woensdagochtend al in huis. Vrijdag brande de kachel Top service
Kijk ergens anders voor je materialen. Belachelijk telefonische houding na klachten. Pakket teruggestuurd, niet gecrediteerd. Verzonnen schade? Sturen niet eens een foto ter bewijs. Ene Patrick enigszins vriendelijk maar z'n baas is een botte boer. Als je dit leest: Wacht op m'n geld kerel, vroeg of laat gaat dat geregeld worden.
Krijg te weinig onderdelen en verkeerde. De schets werd dus niet gevolgd. Ik ben geen specialist dus daarom een schets. Kreeg ook pas dagen later antwoord op probleemmails.
Heel goede prijs en daarbij komt correcte levering en goed advies! Ik ben zeer tevreden.