Heel goede prijs en daarbij komt correcte levering en goed advies! Ik ben zeer tevreden.
Ok
Ok
Super! De levering was super snel, er waren echter 2 artikels die moesten na geleverd worden en die kreeg ik tevens in de zelfde week. een heel correcte prijs voor kwaliteitsvol materiaal!
Alles naar wens ontvangen, producten zien er prima uit. Het duurde vanaf bestel moment wel ruim 2 weken voor ik het in huis had.
Alles netjes geregeld daar! Order netjes klaar gezet ook.
ben bij het bedrijf langs geweest en met mijn wensenlijstje, vervolgens keurig en behulpzaam geholpen door een van de medewerkers. Voordeel voor mij is dat ik redelijk in de buurt woon en bezoek dus makkelijk ging, telefonisch was het wat lastiger. Het bedrijf heeft een ruim voorraad en kennis van zaken. Retourvoorwaarden voor als iets onverhoopt niet mocht passen leken mij ook meer dan redelijk. Moet het nog installeren dus kwaliteit vind ik lastig te beoordelen, lijkt op eerste gezicht prima.
ben bij het bedrijf langs geweest en met mijn wensenlijstje, vervolgens keurig en behulpzaam geholpen door een van de medewerkers. Voordeel voor mij is dat ik redelijk in de buurt woon en bezoek dus makkelijk ging, telefonisch was het wat lastiger. Het bedrijf heeft een ruim voorraad en kennis van zaken. Retourvoorwaarden voor als iets onverhoopt niet mocht passen leken mij ook meer ddan redelijk. Moet het nog installeren dus kwaliteit vind ik lastig te beoordelen, lijkt op eerste gezicht prima.
Patrick heeft zowel per mail als telefonisch goed advies gegeven, dit ondanks de huidige drukte. We hebben de bestelling snel en goed verpakt ontvangen
Prima producten niks op aan te merken,prijs is ook prima. Maar de levertijden zijn zeer lang minimaal 2 maanden moeten wachten op mijn bestelling.Er kan geen tijdsindicatie gegeven worden hoe lang het gaat duren voordat je de bestelling in huis zult hebben.Dit word je verteld wanneer je contact op neemt over waar je bestelling blijft.Dat is ronduit irritant. Als je geen haast hebt met je bestelling kun gerust bestellen anders kun je beter verder kijken.
Correcte en vriendelijke uitleg zowel via mail als telefoon.
Patrick gaf ondanks de drukte snel en goed advies per mail en telefonisch. De bestelling werd snel en goed verpakt bezorgd.
Wij zijn zeer tevreden over het bedrijf vriendelijke bediening, verstand van zaken snelle levering als u kachelpijp zoekt is dit het bedrijf waar je moet zijn ,vinden wij
Ik heb per e-mail een bericht ontvangen dat ik niet thuis was. Dit klopt niet.
Terwijl de webshop aangaf dat hij op voorraad was