Prima service, snel en alles kwam zoals besteld.
vlot kunnen bestellen, betalen en geleverd
We horen niet wanneer die komen en kunnen dus nog niet beginnen
Snelle levering, goed verpakt,prima produkt.
Alles zo als het hoort
Snel en goed
De bestelling liet wel even een paar week op zich wachten, kregen toen ook nog de verkeerde bestelling binnen Dit was door hun wel heel snel opgelost, de volgende dag hadden we de juiste bestelling weer binnen, goed geregeld
Vriendelijk en hoge kwaliteit
levering zeer op tijd, verpakking prima, vriendelijke telefonische hulp, factuur duidelijk en overzichtelijk. kortom een topleverancier
Sneller geleverd dan verwacht
Blijf zo doorgaan. Was een goede ervaring
De levering duurde erg lang omdat er door de leverancier verkeerde producten onder de juiste naam waren verzonden. Kan gebeuren. Maar een berichtje dat daardoor de levering iets vertraagt was heb ik nooit mogen ontvangen. Waardoor we zelf tot tweemaal contact hebben gezocht voordat er duidelijk was wat er aan de hand was. Het geleverde materiaal is verder prima. Niks op aan te merken.
Netjes snel en correct
Goede uitleg weten waar zij het over hebben
Mijn bestelling klopt altijd tot op de puntjes
Goede winkel goed geholpen
Prima zaak netjes geholpen bij vragen . Alleen de vervoerder is helemaal waardeloos
Zoals altijd weer uitstekend geregeld! Alles op voorraad en afhalen mogelijk. Aan de slag!
Warm aanbevolen One kind word can warm three wintermonths
Doordat alles in 1 doos zat zonder verder ingewikkeld te zijn was 1 buis bekrast. Dat was wel jammer. Snelle levering en gemakkelijk bestellen door de makkelijke site.
Hulp bij matriaal was goed voor elkaar snelle levering en top service
Alles goed geregeld
Originele beoordeling
Niet
Keurig op tijd geleverd en professionele producten. Soepel met retour van teveel besteld materiaal en zelfs binnen paar dagen al geld terug gestort. WARM aanbevolen
Goede communicatie, te veel bestelde beugels terug kunnen brengen zonder problemen en geld snel terug gestort op mijn rekening. Top bedrijf.