Alles correct en vlot geleverd. Zeer tevreden

Correcte en vlotte levering van de producten die ik had besteld. Niets op aan te merken.

• Snelheid/Levertijd

Slordig bedrijf en traag in de reactie.

6mtr. flexpijp besteld , ik krijg 5,4mtr. Nieuwe lengte beloofd , zelf moeten mailen waar hij bleef. Aanbod van 2mtr flexpijp + koppelstuk geaccepteerd. Geleverd koppelstuk draait rechtsom en de 2 geleverde flexpijpen linksom , dus dit gekoppeld krijgen is een drama.

• Snelheid/Levertijd

Goede afwikkeling van bestelde producten

Klantgericht en bieden fantastische service. Bravisimo.

Verkeerd geleverde bocht

Prima site en goede prijzen, maar in plaats van een 90 graden bocht dubbelwandige pijp is een 45 graden bocht geleverd.

openhartig en eerlijk

goed en eerlijk advies! Materiaal wat men teveel koopt en niet gebruikt heeft mag zonder problemen retour. Ook staat men achter hun product! Ik had een technisch probleem met een flexibele pijp deze voorgelegd en werd zonder problemen omgeruild! Daar gaan we niet moeilijk over doen werd er gezegd! chapeau!!

• Snelheid/Levertijd

Hele goede ervaring met dit bedrijf, bestelde spullen waren snel geleverd. Op het laatste moment moesten er wijzigingen gedaan worden in de bestelling, omdat wij een andere kachel kregen dan eerst gedacht, na telefonisch contact werd de bestelling aangepast en verzonden.

Heel goed.

Telefonisch advies en bestellen ging heel klantvriendelijk. Op naar Zevenhuizen om kachelpijpje op te halen. Na veel gezoek, niet te vinden. Geen probleem, weer besteld. En het zou kostenvrij opgestuurd worden. Het pijpje gisteren ontvangen. Echt goede service.

• Snelheid/Levertijd

Top, goede prijs, snel en vriendelijk

• Snelheid/Levertijd

geen communicatie betreffende de verwachte lverdatum

na 3 weken geen info ontvangen betreffende de verwachte levertermijn., excuses gemaakt en ben geinformeerd over te verwachten leverdatum. verder prettige communicatie

• Kwaliteit N.v.t.

Eerste ervaring. Zeer goed

Vlot, meedenken en zeer goed geholpen. Soms is persoonlijk uitleg de moeite waard. Alle problemen getekend. Jongens bedankt

• Snelheid/Levertijd

Goede producten maar helaas zeer slechte prestatie DHL

Twee dagen zitten wachten op DHL, die dan 's avonds schrijven dat de bezorging morgen wordt. Na 3 dagen mag ik het dan ophalen in het service centrum in Hengelo, zo'n 20 km verderop. Slechte service. Van Goedkoopste kachelpijpen niets dan lof, snelle reactie en goede producten.

• Snelheid/Levertijd

Prima service en goed advies.

Goede ervaring door in eerste instantie snelle reactie op mail. Hierna bij bestelling afhalen goed geadviseerd door hen. Zeker een aanrader.

Wacht nog op nalevering

Graag info over timing nalevering Eerste levering was snel en ok Concurentiele prijs

Komen beloftes niet na

Levering geschied de volgende werkdag… wat een grap. Je moet een week wachten, dan krijg je eens een paar dingen toegestuurd. Vervolgens komen de dagen erna nog pakketjes met onderdelen. M’n achterwand kwam na 10 (!) dagen aan, helemaal defect. Nu maar weer wachten op een reactie zodat ik een nieuwe kan krijgen. Kortom, slechte ervaring.

• Snelheid/Levertijd

Zeer vlot en alles netjes verpakt geleverd Juist transport beetje duur

Mooie kwaliteit

Snelle levering en goede pasvorm

• Snelheid/Levertijd

Zeer goed. Uitermate vriendelijk bedrijf en neemt verantwoordelijkheid

Ik heb door de jaren een aantal keer een bestelling geplaatst. En dat heb ik erg fijn bevonden. Er wordt graag advies gegeven en er wordt goed meegedacht. Afgelopen week zat er een gebogen stormkraag bij de leveren. Die werd direct omgeruild voor een nieuwe. Super service!

• Prijs N.v.t.
  • Snelheid/Levertijd

Duidelijke internetsite, snelle levering, perfect product.

Makkelijk te selecteren. Snelle levering. Netjes verpakt, perfect product. Nog wel een nalevering van 1 product te ontvangen.

Alles prima, nalevering duurd te lang. Gr Jan

• Snelheid/Levertijd

Slechte service en niet nakomen afspraken.

Bestelling geplaatst en 1 onderdeel op nalevering, helemaal ok. Vervolgens ruime week gewacht op eerste (niet complete) levering, na wat contact uiteindelijk een complete levering ontvangen. Was erg druk gaven ze aan. Hopelijk was het een uitzondering, levertijd viel tegen, producten volgens beschrijving.

Super goede service een 10

Super goede service telefonisch bijna niet bereikbaar maar door de enorme drukte en personeels tekorten er naar toe gekomen en ontzettend fijn geholpen

• Snelheid/Levertijd

Van begin tot aflevering top

Was opzoek naar kachelpijp en kwam jullie webwinkel tegen even opgezocht wat ik nodig had besteld alles ingevuld en direct mail bevestiging en verzenden Was ook nu bij DHL goed geregeld Dus houden zo Voor mij 100%positieve ervaring

• Communicatie N.v.t.
  • Snelheid/Levertijd

Niet alles op voorraad en niet de goedkoopste.

Ze konden niet alles leveren en waren niet de goedkoopste.

Mwoah, niet al te best

In eerste instantie een beetje negatief gestemd. De nazorg maakte alles goed waardoor het vertrouwen meer dan hersteld is. Hartelijk dank voor dat.