Goede telefonische assistentie, zeer zeer snelle en correcte levering, voor alleszins redelijke prijs. Klein aandachtspuntje: op site weinig info over hoe en waarom van paspijpen en idem over handige manier van opbouwen en inplaatsen bij beperkte ruimte (hoe plaats je pijp als schuin houden niet kan).
Alles tiptop zoals verwacht aan een voordelige prijs, doe zo voort
alles ok
voor elk probleem is er een oplossing
Fijn geholpen toppie
duidelijke communicatie, mooie winkel (Joure)
Ondanks enorme drukte werd alle tijd gestoken in meedenken en advies over de mogelijkheden. Door deze drukte is men lastig telefonisch te bereiken. Mailen perfect
Online kopen en toch het gevoel gehad dat ik de professionele info heb gekregen van "De Vakman".
Vanwege lekkage contact gezocht en snel een duidelijk advies gekregen. Vervolgens materiaal besteld en dat was keurig op tijd en snel bezorgd. Dit was de tweede keer dat ik contact had en in beide gevallen erg goed geholpen. Bij de eerste keer was ik een onderdeel vergeten te bestellen waarop ik werd geattendeerd. Geeft een betrokken en klantgericht gevoel, iets wat tegenwoordig vaak ver te zoeken is.
Ik ben aan de telefoon zeer netjes en vakkundig te woord gestaan Waarna ik de benodigde materialen heb besteld En alles was heel snel verzonden Al met al heel tevreden
Goed verpakt, snelle levering, , geen schade
Net bedrijf
Product van top kwaliteit
Ik kon op de site niet goed vinden wat ik zocht. Gebeld en perfect geholpen met al mijn vragen en offerte ook direct verstuurd. Levering binnen een week, geweldig!!
De service en advies is meer dan goed.
Binnen komen je plan uitleggen . Offerte gemaakt. Week er op ophalen . Patrick wist precies waar en hoe en vooral wie . Geen gelul ..goed spul
Heel behulpzaam en nemen de tijd om alles door te nemen zodat de bestelling klopt.
Mijn vragen werden beantwoord , alles op voorraad en goede service in combinatie met een nette prijs
Ruime keuze.
een groot assortiment voor een concurrenten prijs
Goed geholpen met het uitzoeken van de kachelpijp
ervaring is ok
Originele beoordeling
DHL schrijft op zijn tracking site dat de kachelpijpen op vrijdag 26 aug om 13.05 bij mij werden aangeboden. Op dat moment zat ik thuis in een Teams vergadering. Er is niet aangebeld. De bewering dat het pakje is aangeboden op mijn adres lijkt me dus fout. Ondertussen wacht ik nog steeds op de kachelpijpen.
Goede service en snelle levering
Hele fijne ervaring, vakkundig en klantvriendelijk. Enorme keuze tegen een scherpe prijs. Van harte aanbevolen!
Alles was in orde. Een vlotte afhandeling van de bestelling en op tijd geleverd. Het telefonisch contact was moeilijk. Twee maal 10 min. aan de lijn en toen kreeg ik pas de mededeling om een boodschap in te spreken. Ik werd nadien wel opgebeld.