Prima ervaring. Fijn te woord gestaan aan de telefoon, snelle levering en artikel zoals verwacht.
Geweldig geholpen,meedenkend en zeer goed technisch advies. Het materiaal is van goede kwaliteit en volgens afspraak geleverd. Dank.
De prijs is prima voor een goed product. Levertijd is goed, en voor de deur geleverd.
Perfect geholpen
Ben prima geholpen, ondanks een tegenslag die buiten hun macht lag. Zij hebben zelfs de verzendkosten voor eigen rekening genomen. Dat noem ik pas top service Ze mogen wel dé goedkoopste zijn maar de dienstverlening is van hoog niveau.
We zijn goed en vriendelijk geholpen. Verkopers zijn vakkundig en vriendelijk
Snel goed en duidelijk
niettegenstaande er bij het eerste bezoek van DHL niemand thuis was en bleek dat de verpakking beschadigd was bij terugkeer in het depot, werden de producten daags nadien netjes bij ons afgezet. Dank je wel voor deze efficiëntie. Enig minpunt: de verzendkosten zijn nogal hoog.
Goede service en iedereen heel vriendelijk
Helemaal goed!
Snel en zeer behulpzaam!
Prettig bedrijf, overzichtelijke site. Doet wat het moet doen.
Snelle levering, redelijk geprijsd….advies via telefoon goed.
ik zal nog contact opnemen. zending is niet geleverd maar staat wel als afgeleverd. wij waren als bedrijf de hele dag aanwezig. ligt ook niet bij buren of in brievenbus. ( alsnog bij aangrenzend kantoorpand geleverd)
Originele beoordeling
Alles is netjes geleverd
Producten zijn snel geleverd en van goede kwaliteit.
Mijn bestelling bestond oorspronkelijk uit twee onderdelen om onze houtkachel onder de overkapping opnieuw aan te kunnen sluiten. Op de site stond vermeld dat de levertijd enkele dagen zou zijn dus nog ruim op tijd voor het door ons geplande tuinfeest. Helaas bleef het na de orderbevestiging stil… uiteindelijk zelf gemaild om eens te informeren, bleek 1 onderdeel niet leverbaar ivm grondstoffen tekort bij de leverancier. Dus afgesproken dat dit onderdeel geannuleerd zou worden en het geld hiervoor retour. Dat ging echt ontzettend snel dus hier over geen klachten. Het tweede onderdeel werd diezelfde dag nog verzonden. Helemaal prima alleen zijn we nu nog een week verder en is ook dit onderdeel nog steeds niet aangekomen. En is er geen track en trace code of antwoord meer op de mail. Er zijn nu twee weken verstreken (met 1 feestdagen) het tuinfeest is inmiddels voorbij. En de houtkachel onder onze overkapping kan nog steeds niet aan. Dus ondanks dat de klantenservice in het begin erg vriendelijk en snel reageerde ben ik toch teleurgesteld in de service die ze volgens de site nog steeds aanbieden.
Goede prijs en snel geleverd.
Snelle service Goede kwaliteit Goede communicatie
Wat je besteld is wat je krijgt en de levering is snel.
De bestelde goederen waren volgens de webshop op voorraad en de volgende dag leverbaar. Helaas bleek na voltooiing van de bestelling dat één onderdeel niet op voorraad was. Na telefonisch contact werd toegezegd dat er een deellevering zou plaatsvinden, ook dit is niet gebeurd. Goederen zijn uiteindelijk 1,5 week later geleverd dan in eerste instantie werd aangegeven.
Men komt de afspraken na en zijn goedkoop. Ook de verzending ging prima en de goederen waren goed verpakt en werden snel geleverd.
Prima bedrijf
Correct te woord gestaan.snelle levering