Zoals de titel, had snel een pijp nodig en deze kwam de volgende dag binnen, top
Heel goed geholpen netjes op tijd geleverd
Prima, ik kom weer.
RVS rookgasafoer tbv condenserende CV ketel besteld. Vlot geleverd. Verbeterpuntje: stickers niet op afdichtend vlak plakken.
Ruime keuze, redelijke prijzen, geen gezeur over niet verzenden van breekbaar materiaal! Goed verpakt is het goed aangekomen.
Diverse malen contact gehad per email en per telefoon, vriendelijk en professioneel geholpen. Bedankt voor de goede service
Meedenkend
Mooi product en snelle levering
Bellen eb direct kunne leveren
Super geholpen door hele klantvriendelijke mensen
Even een kleine hapering, maar snel opgelost.
Goede ervaring
Originele beoordeling
Ik bestel een schouw, geen schouw te zien, Gepensioneerd koppeltje aan de deur die er een sport van gemaakt hebben om me op te sporen omdat er bij hun een schouw was geleverd. Dit adres had geen enkele overeenkomst met het mijne. Er ontbrak een stuk, op de bon stond nalevering. Nu twee maanden later zou dit geleverd zijn maar waarschijnlijk terug op een adres naar keuze want ik heb niets gezien, dus ja… ik ben tevreden van het materiaal. 5 sterren voor de fabrikant. Voor het leveren van de goederen 5 sterren voor het gepensioneerd koppeltje. Mvg Kalle Devadder
Tijdens de aanschaf van een kachel voor in de veranda, diverse keren contact gehad over welk materiaal er benodigd was en hoe dit het beste geplaatst kon worden. Keer op keer goed geholpen. Het is kostbaar materiaal maar de prijzen zijn beter dan veel andere webwinkels en het assortiment is heel uitgebreid en compleet. Het enige nadeel was dat er een product niet op voorraad was maar dit wordt nagestuurd. Een topzaak!
Ik heb een grote bestelling geplaatst bij de goedkoopstekachelpijp.nl deze werd op 2 onderdelen na na 2 dagen al geleverd. Na 1 week werd 1 van de 2 onderdelen al nageleverd op het laatste onderdeel heb ik wat langer moeten wachten ivm de zeer grote vraag naar kachelpijp onderdelen en de daar door ontstane tekorten. Inmiddels alle onderdelen in goede orde ontvangen zonder beschadigingen. Zeer tevreden met mijn bestelling maar helaas ben ik niet geïnformeerd dat ik geen losse klembanden nodig heb bij de kachelpijpen die ik heb besteld.Deze heb ik dus voor niks aangeschaft omdat ze overbodig blijken te zijn.
Snelle levering en betaalbare prijzen.
Ik voelde mij serieus genomen
Originele beoordeling
Ik hoop dat ze snel geleverd worden
Levering op tijd Helaas zat 1 besteld onderdeel er niet bij , wel betaald Ik kon geen telefonisch contact krijgen op zaterdagochtend, terwijl het wel open moest zijn. Raar,!!
Goede zaak met snelle levering en fijn personeel behulpzaam
Overzichtelijke website, goede producten tegen een redelijke prijs. Snelle levering.
Op tijd geleverd, en een goed advies.
Bestellingen worden snel en correct afgewikkeld, ook in, incidenteel, geval van een probleem. Snel opgelost
u heeft aangegeven een andere leveranciermaar ik heb niets ontvangen tot op heden