Snel bezorgt en goed advies
complete bestelling gedaan volgens de site alles op voorraad na een maand pas rest uitgeleverd naar een maand pas af kunnen maken
Ik had een garantie geval, werd niet moeilijk over gedaan en gelijk een nieuwe trekkap gestuurd, toen hij niet bleek te passen meteen een verloop opgestuurd, waar voor dank.
De blaaspijp die ik bestelde ( met messing accenten ) was op het juiste tijdstip aangekomen, maar bleek niet de bestelde te zijn. Deal gesloten en toch de verkeerde geaccepteerd.
Goed geholpen per e-mail, maar ook in de winkel. Heel correcte afhandeling.
Enkele problemen na verzending - goed & correct opgelost door klantenservice.
Originele beoordeling
Producten beschadigd aangekomen door ondermaatse (of: ontbrekende) bescherming in de gebruikte verpakking. De leverancier vindt dit dan blijkbaar de verantwoordelijkheid van de klant gezien er op de website is (bij)gezet dat het product beschadigd kan raken op de post. Je moet maar durven? Ik laat het hier niet bij -en wil iedereen aanraden zich weg te houden van deze webshop. Goedkoop wordt zo duurkoop, met gratis kopzorgen.
Snel bezorgd. Goede kwaliteit kachelpijp.
Pijp en vloerplaat vrijwel gelijktijdig besteld en tel.contact daarover gehad; toch komt vloerplaat 2 dagen later. Even een e-mailtje was wel fijn geweest. Volgens de website is de bestelde vloerplaat van 700 x 700 2mm dik, de geleverde plaat is maar 1,5 mm.
mijn bestelling is goed verzorgd aan gekomen
probleem met levering te laat en kwam gebroken aan
Snelle afhandeling
De manier van verpakken laat te wensen over. De bochten waren allemaal gedeukt aan de randen. Ook de pijp zelf was gedeukt. Kon het nog wel terug buigen maar minder mooi. De bochten zijn te los gelast. Slechts 1 las punt houd het tezamen. Als ik het op een houtkachel zou moeten gebruiken was het onvoldoende dicht. Het risico’s op lekkage van rookgas is hoog. Ik gebruik ze voor de afzuigkap. Daar kan het geen kwaad.
Ik ben in een boom het in mijn tuin een sauna aan het bouwen en had dubbelwandige kachelpijp nodig. Deze winkel kwam als beste uit de bus, qua prijs, maar ook qua advies vond ik het prettig
Goede kwaliteit maar de verpakking voor de enkelwandigebuizen kan beter want ik had twee buizen die beschadigd waren en past niet in elkaar ik heb ze moeten bijwerken met een hamer spijtig Groetjes Dirk
Heel snel geleverd. Enkel klantenservice antwoordt niet
Ik had met spoed materialen nodig. Op zaterdag binnen 2 uur geregeld. Prijs kwaliteit verhouding is prima. Dank.
zoals hoort, gewoon goed
Goede prijs/kwaliteit verhouding
Door de corona hadden zij niet alles op voorraad. daardoor stagnatie in levertijd Zij willen improviseren en doen dat ook met advies. Als dan de werkelijkheid anders uitvalt. Proberen zij toch met levering die de klant geen geld kost Het nieuwe aangepaste te leveren Prima Werk Mensen
Originele beoordeling
Goedemiddag,ik weet ook niet wie deze beoordeling oppakt. Ik had kachelpijpen nodig voor een gloedkachel uit het jaar 1890 Afvoer is in het geheel tegen de achtergevel gemaakt. Heb ik hem medegedeeld, incl foto,s laten zien,met de eerste levering en contact van de plakplaat Ik heb wat problemen zoals een van uw personeel leden met de klanten omgaan om te zeggen dat kan niet. Ik heb er niets over. Het blijkt dat jullie er wel wat over hadden Een offerte Aanvraag 020.000001009 en deze offerte is door U ,naar mij door gestuurd. [email protected] Het gesprek werd steeds onplezieriger ter plaatsen en ik 74 jaar werd door deze persoon van misschien 35 jaar als een debiel neergezet. Daar bij kwam ook dat ik een vraag gesteld had via de Email Ik had ook nog een paar foto,s gemaakt die ik hem wilde laten zien over het spuitwerk van de zwarte kachel pijp. Bij voorgaande levering Meneer keek er niet naar. Hij wilde allen maar zich achter zijn collega verschuilen. en gaf ook zijn collega geen kans om te antwoorden. Deze meneer deed het volgens mij goed, hij luisterde naar mijn vraag En gaf daarop antwoord. Over de gespoten kachelpijpen ben ik het niet eens los het maar op en val ons er niet over lastig, deze denkwijze betuigt niet van ondernemers kwaliteit. Sorry zo denk ik er over. zal ik ook uw naam niet door geven aan mensen die ook kachel pijpen nodig hebben voor wat voor een werkzaamheden. A H Ton Meijer Mobiel 06-33740252 Ik ben benieuwd wat u doet met mijn vraag en wat doen jullie als bedrijf met de deze vraag
Er word meegedacht, alles op voorraad. Met een tekening met maten aangekomen, eenmaal thuis de pijpen geplaatst, alles past perfect, niks tekort of over. Prima service!
Netjes verpakt en geleverd
Goede communicatie en prima producten. 1 onderdeel ontbrak, maar daar is heel goed, vriendelijk en professioneel op gereageerd! Dank! Cees
Zeer tevreden van de aankoop van mijn materialen, degelijke dubbelwandige buizen, de abcat houtrookfilter werkt ook zeer goed. vlotte afhandeling. kortom zeer leuke samenwerking, als er nog een kachel aankomt dan koop ik zeker terug bij jullie.
Na wat miscommunicatie toch nog snel opgelost
Originele beoordeling
17 januari kreeg ik de melding dat mijn pakket klaar was voor verzending, vanaf dat moment veranderd er niets in de status van de DHL. Hierover gemaild en kreeg als antwoord; is onderweg. Verder geen tekst of uitleg. Zijn nu 6dagen verder maar nog steeds veranderd er niets. Graag zou ik willen weten waar mijn pakket is en wanneer deze aankomt.