Niets op aan te merken, zeer tevreden
Of ze écht de ‘goedkoopste’ zijn weet ik niet, maar ik bestel nu al voor de derde keer bij hen omdat ze onbetwistbare kwaliteit leveren. Zowel in produkten en de verpakking waarin ze verzonden worden, als in leveringsdienst.
Snelle levering goede kwaliteit prijs
Goed geholpen en advies op maat
we hebben bij bestelling van het materiaal een goede opvolging gehad; alles netjes en op tijd afgeleverd de service is gewoon goed en prijzen zijn correct
Top service, top kwaliteit, snelle afhandeling!
Plaat achter de kachel besteld. Werd heel snel geleverd en kwalitatief ook zeer goed.
Prettige ervaring. Verkopers zijn super betrokken , aandachtig. Top winkel!!
De bestelde pijpen en toebehoren stonden al netjes klaar om te worden opgehaald, tef afgesproken de tijd om op te halen en was geen probleem als ik wat later zou kunnen zijn ivm het verkeer, want dan zou er wel even gewacht worden. prima geregeld en aardige mensen top!
door omstandigheden latere levering, na telefonisch contact hebben ze alles gedaan om de levering zo snel mogelijk te laten plaatsvinden, top!
Originele beoordeling
Geen ervaring, geen levering, nada. Geen kachelpijp dus niet warm zitten. Gaat het deze week nog lukken alsjeblief.... Heb begrip voor langere wachttijd in eindejaars leveringen maar nu gaan we het echt “voelen” Sorry, hopelijk komt het snel goed.
Snelle correcte afhandeling tegen concurrerende prijs
Duidelijke webshop, groot assortiment, nette, vlotte bezorging. Goed verpakt.
Prima, snelle en goede levering!
Gewoon goed
Pijpen thuis geleverd, meevaller want ik zou het afhalen. Was wel verrassing want niet gecommuniceerd.
Kachelpijpen , bochten , enz zijn snel geleverd. Jammer dat het regenkapje de DHL levering niet helemaal overleeft heeft. Na een half uur buigen , uitdeuken , passen en rechtkloppen kan het verfrommelde onderdeel weer enig sinds dienst doen als regenkap. Het is maar voor een terrashaard , maar toch jammer. De andere onderdelen zijn perfect. Groeten Adrie Hendrikse.
Snel ,goede prijs.
een perfecte levering en goede communicatie
Ik heb dubbelwandige kachelpijp besteld bij Goedkoopstekachelpijpen.nl omdat de prijs zeer concurrerend was, maar ook omdat het snel af te halen was. Telefonisch contact was moeilijk, en bij afhalen werd duidelijk waarom; de dienst doende collega nam uitgebreid de tijd om de vragen aan de persoon aan de andere kant van de lijn te beantwoorden. Wachten is niet erg als jezelf ook op dezelfde manier geholpen wordt. En dat was ook zo. De order werd nagelopen, en enkele kleine vragen over de bestelde producten werden gesteld aan ons om te controleren of we echt het juiste hadden besteld. Uiteindelijk hebben we ter plekke afgerekend, wat ook niet overal kan. Hier wel, dat is prettig; boter bij de vis. Kortom, perfecte service, met als klein puntje de telefonische bezetting. Maar wat kan je verwachten tussen kerst en oud-en-nieuw? Veel concurrenten zijn zelfs dicht deze periode. Goedkoopstekachelpijpen.nl niet! A+ Als u hier naartoe gaat, krijgt u geen spijt. U komt niet terecht in een gelikte showroom, maar een werkplaats waar ambachtslieden werken.
Ik had een echt goed ervaring metdit firma.
Waren zeer behulpzaam en ik mocht altijd bellen voor als het niet lukte
Ik had een prettig telefonisch adviesgesprek waarin mijn vragen snel en duidelijk werden beantwoord. Alle pijpen en onderdelen waren voorradig en werden snel bezorgd. En alle tegen een scherpe prijs!
Goede snelle levering en kwalitatief goed spul.
Via de site een uitgebreid assortiment kunnen vinden. Na bestelling geplaatst te hebben volgde al snel een bevestiging. Betaald en binnen 3 dagen in huis. Prima kwaliteit !!