Alleen jammer dat de plaat gebroken aan kwam
Jammer dat mijn bestelling niet volledig is en dat ik niet weet wanneer de rest nageleverd wordt. Moeilijk om de plaatsing in mijn werk in te pkannen
Fijn contact er wordt mee gedacht
Overzichtelijke site, snel antwoord op vragen. Prima bedrijf. Hun samenwerking met bezorger/transportbedrijf Gebr. Van Eck is de kers op de taart. Een chauffeur die je berichtte dat hij voor de deur stond - helaas kon er geen tijd blok worden afgegeven - om de kachelplaat af te leveren, is service en vervolgens de doos netjes afdekken (gelukkig lag er bouw materiaal voor onze garage) is geweldig!
Hybride kachel , vertraging door de overure van fabriek in frankrijk
Lekker snel, gewoon even bellen ivm voorraad, en huppekee bestellen maar. Snel geleverd ook nog. Top!
Alles naar wens en snel geleverd
Hier alle onderdelen van de kachel besteld Na de levering vol goede moed begonnen en toen begonnen de problemen met de doorvoer, van de flexbuis, zeer goed geholpen en ondersteund waardoor het uiteindelijk is gelukt. Zeer tevreden met deze uitzonderlijke service kan het iedereen aanbevelen
Bij constateren van een constructiefout in de kachel 'Charon' (2 poten staan ca. 1 cm. naar binnen, 1 poot vertikaal en 1 poot wijkt ca. 1,5 cm. naar buiten), heb ik dit donderdag jl. telefonisch besproken en mijn bevindingen, met foto's, gemaild. Ook had ik aangegeven dat ik de poten 2x gewisseld had, iets wat best een toer is in je eentje met een gietstalen kachel van 100 kg. Vrijdag begin middag kreeg ik een mail met de reactie van de fabrikant. Deze gaf echter aan dat 'ik de poten zou kunnen wisselen en dat ze desgewenst een nieuwe poot op wilden sturen". Deze reactie las ik om kwart over 3, de kachelverkoper sluit de telefoon om 4 uur, en het was al vrijdagmiddag, dus ik heb gebeld met de vraag waarom er niet meteen ook een reactie richting de fabrikant was gegeven met de mededeling dat ik al e.e.a. had onderzocht en dat, zoals aangegeven, de constructiefout niet in de poten zit maar in de kachel. Ik werd vervolgens heel belerend toegesproken door ene Ian 'dat ze er bovenop zaten, dat ze er alles aan doen, et cetera', maar mijn vraag beantwoorden was er niet bij. Ik zit in een situatie dat ik dinsdag een potentiële koper voor mijn huis ontvang, ook dat wist men bij goedkoopstekachelpijpen, en in plaats van inleving in mijn situatie werden mij wel tot 3x hetzelfde verhaal verteld, ik moest maar vrede hebben met het feit dat de fabrikant niet goed was ingelicht over mijn situatie. Na 20 minuten zei Ian dat hij zelf niet met mijn kachel bezig was geweest (?) en dat een collega mij zou terugbellen. Ik heb toen mijn grieven over de gang van zaken geuit via de mail. Helaas werd ik niet, zoals beloofd, teruggebeld, maar kreeg ik een verbolgen reactie op mijn mailtje. Net werd ik gebeld door de eigenaar dat zij de kachel terugnemen, ik het geld terug krijg en dat zij verder met mij geen zaken willen doen omdat ik deze Ian niet netjes zou hebben behandeld, met geen enkel woord over de manier waarop Ian mij tewoord stond of begrip voor mijn kant van de zaak.
Goedkoopste Kachelpijpen streeft ernaar om onze klanten de beste service en ondersteuning te bieden. Helaas zoeken klanten soms de grenzen op van fatsoen om hun gelijk te krijgen of hun zin door te drukken. Onfatsoenlijk in communicatie en onfatsoenlijk om in zijn review namen van medewerkers te benoemen. Ook voor deze klant hebben we ons uiterste best gedaan om hem binnen onze mogelijkheden te helpen. Helaas was deze klant voor geen enkele reden vatbaar. Dan houdt het voor ons ook op, hoezeer mij dit ook spijt. Om die reden heb ik aangegeven dat deze klant zijn bestelde kachel mag retourneren en het aankoop bedrag te zullen crediteren. Daarnaast heb ik ook aangegeven dat ik met deze persoon geen zaken meer wil doen. Peter Stam, eigenaar van de www.goedkoopstekachelpijpen.nl
Snelle service, prima website en goede spullen
Zie boven
Prijs/kwaliteit veruit de beste, en werd zeer goed begeleid door de verkoper met raad en bij de keuze van de juiste onderdelen. Zeer vriendelijk en behulpzaam. Echt een aanrader.
Ook via de telefoon nog super goede service
Door omstandigheden lange levertijd werd goed op de hoogte gehouden
service zoals je hoopt dat je het krijgt
Snelle levering, en goede producten!
Fijne winkel
Top prima
Een superieure service en perfect technisch advies. Een webshop die deze hoge score echt verdient!!
Goederen ter plaatse in Zevenhuizen gekocht. Zeer kundig en behulpzaam personeel.
helemaal goed
Verschillende malen onderdelen besteld. Snelle levering en goede service. Ook telefonisch goed geholpen.
er is geleverd wat ik heb besteld, netjes verpakt