er is geleverd wat ik heb besteld, netjes verpakt
Alles goed en snel geregeld
goede en vriendelijke telefonische ondersteuning en snel geleverd
Spullen werden na 2 dagen netjes afgeleverd.
Zeer prettig
Duidelijke website nette prijzen snelle levering.
Een dubbele kachelpijp aangesloten Was wel een uitdaging .Zeer goed geholpen er werdt meegedacht en ruilen was geen probleem.Uiteindelijk werkt het prima Echt heel blij mee. Super bedankt !!!
snelle reactie en levering
snelle en complete levering van goede materialen
Goede service.
Zeer duidelijke website met veel uitleg. Snelle levering van kwaliteitsproducten
Heel betrouwbaar. Zal hier zeker weer kopen.
Ik kwam om te kijken of ik voor mijn overkapping wat verbindingen voor mijn oude kachelpijp kon vinden. Nadat ik goed geinformeerd was toch besloten om voor een nieuwe 20cm dubbelwandig kanaal te gaan. Toen ik thuis alles geinstalleerd had bleek ik toch nog een extra stuk pijp nodig te hebben. Deze kon ik gewoon 's avonds na mij werk komen ophalen (stond klaar in de schuur). top service!
Mijn bestelling 2 kachelpijpen is keurig op tijd afgeleverd door DHL, die ook een goed track and trace systeem heeft.
Top pijpen zoals omschreven
L.S. Ik geeft dit scherm cadeau maar het moet mij wel even van het hart dat ik de verzendkosten bizar veel vind!!! Dat heb ik nog nooit ergens betaald. Nav deze opmerking werd er contact opgenomen en heb ik een fijn gesprek gehad met een mooie oplossing waar ik tevreden over ben.
Originele beoordeling
Echt super. Had het bestelde,de volgende dag al in huis.
rvs trek kap besteld en de andere dag geleverd super makkelijk goede maatvoering perfect.
Snelle service, jammer dat de verzendkosten voor kleine produckten ook 15euro is mss aanpassen dat mensen ook kleine onderdelen kopen voor lagere verzendkosten. Voor de rest super service ga er nog mee bestellen.
Ruime keus en bij eventuele vragen ook goede hulp.
alleen moet ik mijn pakje nog ontvangen
aangezien ik het rookkanaal snel nodig had, na contact met hun of alles op stock was. een vlotte bestelling, mits enige hulp van hun zijde. vlotte comunicatie via mail. en aandachtspunten bij items welke ik mogelijk vergeten was stond op 5 dagen ( met weekend inclusief ) het nieuwe rookkanaal bij me thuis.
per mail gaat de communicatie uitstekend. met de telefoon is het zeuren.