Snelle levering goede kwaliteit.
Een bedrijf wat mee denkt. Snel reageert op vragen via email. Kortom meer dan tevreden.
Ok bedankt
Ik ben super tevreden , gekregen wat ik besteld had en mooi op tijd
Vriendelijk personeel met verstand van zaken.
Levering was snel , order was netjes gecontroleerd en gecorrigeerd top, Klein puntje de stickers op het rvs kies een type sticker die makkelijk verwijderbaar is.
Gemakkelijke website en snelle levering
Jullie zoeken naar de juiste oplossing en dat is zeer goed gelukt en zit er nu warmpjes erbij met jullie kachel en nieuwe kachelpijpen, helemaal top dus.
goede ervaringen met Goedkoopstekachelpijpen.nl,netjes alles klaargezet nabestelling, en als er iets mist of je wilt wat extra, alles kan hier. super bedrijf
Maatvoeringen moeten beter aangegeven worden. Heb besteld een kachelpijp met smoor en spec geeft 180mm uitwendig op en geleverd is 184. Heb een gat in een nieuwe schauwplaat van 182 gemaakt wat ruim voldoende is als doorvoering en en de plaat afgekit. Nu kan ik de plaat weer demonteren om het gat groter te maken naar 185 en dat had niet gehoeven als uw spec klopt
Duidelijke website ook met maatvoeringen aanwezig. Goede kwaliteit en snelle levering.
Het duurde al langer dan ze beloofd hadden, en mijn bestelling is nog steeds niet compleet,terwijl er gezegd wordt dat alles verzonden is. Mijn klant is daardoor ook zeer ontevreden
prima service en snelle levering
Ik had te veel besteld, mail er achteraan. Direct beantwoord en verschil werd volgende dag teruggestort.
Wij hebben nu twee keer bij dit bedrijf besteld. Bestelde artikelen snel in huis. Bij de tweede bestelling hadden wij wat vragen dus voor de zekerheid even gebeld. Telefonisch zijn zij ook goed bereikbaar en zeer behulpzaam. Wij zijn zeer tevreden!!
Genoeg keuze en duidelijke website.
Ik kan hier helemaal niets op afkeuren! Koop met een gerust hart bij Goedkoopstekachelpijpen!
Voor mijn vakantiehuis in Frankrijk een dikstalen rookafvoer via de site samengesteld, volgende dag afgehaald. Ik werd er op geattendeerd dat 1 buis niet van het goede type was en deze werd direct omgeruild voor de correcte. Zojuist geïnstalleerd en kachel brand al! Ook nog even bij de Brico gekeken, alles minstens twee keer zo duur en assortiment erg mager. Blij dat ik het uit Nederland heb meegenomen.
Bij aankomst werd je netjes geholpen. De kachel die ik had gezien werd nauwkeurig in de auto geladen door het personeel. De algehele afhandeling met de factuur en betaling was ook goed. Wat mij betreft een aanrader gezien de prijs/kwaliteit en service.
alles is netjes verzorgd maar pijpen die over zijn kunnen we die terug sturen
Produkt is goed, levering kan sneller.
Ben goed geholpen.via internet lukte het niet helemaal, omdat ik niet precies wist wat ik er allemaal bij nodig zou hebben, via telefonisch contact ben ik perfect geholpen. Helaas is het wel jammer dat het niet helemaal duidelijk is wanneer ik mijn bestelling kan verwachten. Ook hiervoor weer telefonisch contact gehad en weer prima geholpen, er bleken proberen te zijn met de track codes. Heb de spullen nog niet Dus kan niet oordelen over de kwaliteit. Met vriendelijke groeten Johan heijltjes
Meedenken , vriendelijk, snelle levering.
Snel en goede materialen Goed advies