Aankoop vanuit België gedaan en alles is meer dan prima verlopen! Vlotte aankoop, perfecte ondersteuning via de klantenservice, kwalitatief én goedkoop product, aan huis geleverd zonder problemen, kortom subliem! Doe zo verder!
Duurt te lang, kies aub voor een andere vervoerder
Bestelling snel afgehandeld en correct.
Heb 2 artikelen besteld, en op pak bon staat dan met pen, kit wordt na gestuurd, terwijl bij bestelling alles aan wezig zou zijn
Ondanks dat ik iets online op maat bestelde en afgerekend had, en het was er niet kreeg ik een langer stuk voor het zelfde geld opgestuurd. (Hadden mij voor de tijd netjes gebeld).
Prettig en goed geholpen
Zoals gewoonlijk goed.
Levering duurde een week zonder enig bericht of status update. Wachten is geen ramp als je maar weet waar je aan toe bent. Eenmaal bezorgd was de aspirokap uit de originele verpakking gekomen en beschadigd deze heb ik weer n vorm kunnen buigen maar dat ik had liever dat deze beter ingepakt was.
Ik had bij de bestelling een fout gemaakt. Zonder enig probleem kon ik de bestelling annuleren. Binnen een dag had ik mijn geld weer terug. Top!
Zeer snelle levering echter de bezorger heeft het pakket voor mijn poort gezet zodat iedereen het pakket mee had kunnen nemen. Stond voor de grijp aan een doorgaande weg.
De afhandeling van de bestelling door Goedkoopstekachelpijpen.nl verliep voorspoedig en zonder vertraging. Het ging fout bij de afhandeling door de couriersdienst DHL. DHL is twee keer tijdens hun ronde, en volgens hun planning in de DHL-app, aan de deur geweest met mededeling niet dat moment te leveren maar zeker de volgende dag........ opgave van rede: de bestelbus was te vol. Drie dagen verder nog geen inzicht wanneer er geleverd gaat worden.
Belde met een vraag over aansluiting. Zei de heer aan de telefoon dat ze alles controleren en als het volgens hen niet klopt, nemen ze contact met je op! Super service!
Snelle en correcte levering
Op pakbon word geschreven: wordt veleverd via andere weg...???? Wanneer dan en door wie? Je weet niets... Doe een mailtje dat het niet compleet is.. Gewoon niet netjes zo
Mooie service,
Goed geholpen om snel een extra onderdeel te krijgen.
duidelijke webshop nette prijzen snelle levering.
En vriendelijk en behulpzaam
Rookkanaal besteld, en 24 uur later alles al in huis. 1 product was beschadigd tijdens het verzenden, maar terug in minder dan 24 uur had ik een nieuwe opgestuurd gekregen. Dus zeertevreden!
Effe een belletje plegen en zeer kort erna een mail met de gegevens geregeld binnen 10 en dag erna geregeld
Perfect in orde. Razendsnelle Levering
Als je wat nodig hebt is dit het adres super
Besteld snel geleverd .dank u!
aankoop ok , levering langs de dure kant . in deze tijd van digitalisatie is levering van deze prijscategorie niet meer van deze tijd .