Zeker aan te bevelen
Duidelijke site, snelle levering, goede kwaliteit. Heb verder geen contact gehad met de klantenservice dus kan ik niet beoordelen. Maar ik ben zeer tevreden
Dank
Snelle levering. Vriendelijke communicatie
De bestelling werd dezelfde dag nog opgestuurd, en de volgende dag geleverd. De doos kwam beschadigd/gescheurd toe (door DHL) en enkele producten ontbraken daardoor in de doos. Na contact werden de ontbrekende stukken onmiddellijk opnieuw opgestuurd, prima service dus!
Zie boven
Goede kwaliteit en service alles volgens afspraak geregeld, en afgeleverd
Zowel voor als na mijn bestelling werd ik prima geïnformeerd over de beste oplossing voor mijn schoorsteen. Zelfs na mijn bestelling werd ik gebeld, omdat ik een verkeerd onderdeel had besteld. Erg prettig om te merken dat men met je meedenkt. De levering was vlot een goed verpakt.
Vandaag besteld,morgen in huis... Telefonisch extra geholpen
wederom snel en accuraat geleverd! En niet te vergeten, super kwaliteit.
Duidelijk en snel geleverd
Je kan niet retourneren
Beste Jeroen, Bedankt voor uw review. Natuurlijk kunt u bij ons retourneren. De spullen die overbodig zijn kunt u terugsturen naar ons adres, deze worden dan zo spoedig mogelijk gecrediteerd. Het bedrag dat u voor de aanschaf betaald heeft staat dan binnen een dag op uw rekening. Wij verzoeken u vriendelijk om de review aan te passen, daar deze naar onze mening niet correct is. Met vriendelijke groet, Team Goedkoopstekachelpijpen
Tekeningetje gemaild, deze werd bijna direct begrepen. Even bellen en alles was duidelijk. Goed bedrijf waar je nog deskundig personeel aan de lijn krijgt. Bedankt jongens!!!!
Snelle levering telf afleveradres nog gewijzigd flexibele medewerker prima allemaal
makkelijk te bevestigen en aan te sluiten en snelle service.
snelle levering , kwaliteit top !
Mijn vragen werden snel en helder beantwoord. Snelle levering. Één artikel was verkeerd geleverd. Dit werd direct opgelost. Prima.
Prima website en info en snelle levering.
Snelle levering van de produkten. De prijs/kwaliteit verhouding is zeer goed als ik het vergelijk met andere internet aanbieders.
Ik had perongelijk de verkeerde diameter besteld, ik kon hem zo omruilen. geen probleem.
Snelle levering en goede verpakking. Duidelijke webshop.
Graag een volgende keer weer.
Levering top materiaal top
Goede service en kennis van zaken