Snelle reactie na internetbestelling en vervolgens snelle levering. Prima prijs - kwaliteit verhouding. Wat wil je nog meer ?
Hele goede prijs kwaliteits verhouding.
alles op voorraad, super snel geholpen. Hier wordt een mens blij van.
Prima prima zo
Eigenaar zeer behulpzaam
Ook per telefoon goed geholpen, alleen kan nog niet in elkaar zetten,het bovenste stuk is er nog niet.
prima winkel
Indien ik nog materiaal nodig heb zeker bij U bestellen ,ook de prijs is zeer goed
Artikelen besteld op 30-05-2021, maar waren niet op voorraad. Op 01-06-2021 een mail gekregen voor een niet passend alternatief. Op 04-06-2021 zouden passende artikelen alsnog besteld worden. Intussen is het 16-06-2021 en wordt er op mail niet meer gereageerd. Zeer slechte klantenservice.
Snelle levering en goed geholpen
Spatzuiver
Snelle levering en goede kwaliteit
Toen ik belde omdat de foto's bij het artikel voor verwarring zorgde, heeft de medewerker tijdens het telefoongesprek een van de 2 foto's verwijderd. De 2e foto bleek niet bij het artikel te behoren. Daarnaast heeft hij mij een duidelijk advies gegeven en uitgelegd wat de reden is van de hoogte van de prijs van een ander artikel, waardoor dit voor mij verklaarbaar was.
Prima adres voor materialen voor alles dat met kachels en haarden te maken heeft.
Snelle levering en goede prijs
Voor de goedkoopste Kachelpijpen vond ik het nog vrij duur. Er ontbrak iets aan mijn bestelling, dus advies ontvangen om wat onderdelen toe te voegen. Goede en snelle levering en goed advies.
Product netjes en snel geleverd.
Product voldeed aan mijn verwachting op basis van de website. De kwaliteit was goed De levering was netjes volgens planning Minpunten waren wel dat de buis slordig gezaagd was en slordig ingepakt.
Zeer duidelijk op de internetsite.
bedankt Henk
Via via in contact gekomen. Alles paste perfect en snel. Goede spullen voor goede prijs.
Ik had mijn order geplaatst maar artikelen gekozen die niet te juist waren. volgende dag gebeld door medewerker van Goedkoopstekachelpijpen.nl en op zijn advies is de order aangepast. Erg vriendelijk en klant meedenkend. Niet zomaar afsturen wat er besteld is en daarna problemen krijgen. De volgende dag stond de pakketbezorger al voor mijn deur.
Duidelijke omschrijving op site en naar verwachting
Na mijn bestelling kreeg ik advies dat bepaalde onderdelen niet te combineren waren. Gelijk met een alternatief gekomen en order aangepast
Na 6 dagen nog geen idee wanneer mijn bestelling verzonden gaat worden. Na 6 dagen vragen om een beoordeling is dan niet handig.