Snelle en nette service
Nog geen ervaring met het product zelf (moet nog uitpakken). De service is alvast top !
Haard was netjes en stevig verpakt, levering was echt heel snel. Topprestatie!
vandaag besteld, de dag erna geleverd, echt kei goed
Super snelle levering Mooi materiaal
Juiste informatie en goed contact gehad. Ik moet de bestelling nog wel afhalen.
Snel besteld snel geleverd.
supersnelle bediening, alles OK
Alles was volgens planning
heel goed
Vlotte communicatie, goed advies, scherpe prijzen en je hebt het ook nog zo in huis. Wij blijven terugkomen!
Helaas ander materiaal als 6 jaar geleden. Zelfde artikelnummer maar toch net even wat anders. Service heel snel!!!
Product zoals omschreven. Alleen het verzendgereed maken kan stukken beter. Van de 15 stenen, 8 beschadigd. Meer als 50%!
Mooie spullen en supersnel geleverd, top
Had iets verkeerd besteld, netjes gebeld wat het moest zijn ,dit kan ik zeer waarderen , kon zelfs nog een bestestelling toevoegen ,top
Er wordt goed meegedacht en snelle service
Ouderwetse klantvriendelijkheid zoals het hoort. Een voorbeeld voor vele anderen!
Eerste ervaring met deze shop. Gevonden via Google. Voor wat ik gezien heb de goedkoopste (conform naam) Zelfs een aantal keren met hen gebeld en keurig en vriendelijk van advies voorzien! Super shop!!
Precies wat ik zocht, goede omschrijving gaf mij een vertrouwd gevoel
De bezorging was goed
helemaal goed
Bestellen en dezelfde dag ophalen! helemaal top.
Snel geleverd, ook snel omgeruild omdat er een butsje in de pijp zat
Wij zaten te wachten op de bestelling, na een telefoontje bleek dat er iets niet goed was gegaan met de betaling. Direct betaald en dezelfde dag onze bestelling nog verstuurd. Volgende dag in huis. Goed geholpen door de persoon aan de telefoon. Prima service.
Al 3 bestellingen gedaan en alle 3 even vlot verlopen ! Aanrader !