Topservice
Besteld via de site, netjes geleverd via DHL. Alles past, kwaliteit is prima, snelle levering, zondag avond besteld dinsdag ochtend bezorgd. Om kort te zeggen, ik ben grote blij.
Makkelijk zoeken op de site, snelle afhandeling van bestelling en snel geleverd
goed en snel
Gewoon niks mis mee. Advies is ruim, kundigheid, één ding in backorder maar dat zal goed komen.
Had een niet kloppend onderdeel bestelt, men belde om te vragen of ik het wel nodig had. Top, had anders een verkeerde onderdeel gehad.
Klaar en duidelijk om te bestellen en zeer snelle levering. Dus perfect
Goede prijs/kwaliteit verhouding. Snelle levering. Zeer goed verpakt. Heel fijn dat je via eigen inlog de status van je bestelling kunt bekijken.
Netjes geholpen. Goed advies
Super geholpen
Vlotte en gemakkelijke ervaring
Zeer goed, zowel kwaliteit en prijs als ook super snelle levering. Zeker een aanrader.
De materialen zijn van goede kwaliteit. Vertraging door DHL
Originele beoordeling
Tot op heden zijn er nog geen pijpen gebracht.
Alles perfect in orde! Snelle levering.
Goede materialen en snel geleverd!
Goede communicatie en een keurige levering!
Prettige business aanpak 'tout court'! Puntjes voor verbetering: Ik miste wel even sommige dimensies (L, B en hoogte) van de aangeboden producten in de overigens overzichtelijke website. Daarnaast graag iets meer duidelijkheid qua leveringstermijn bij bestelling wanneer de levering de deur uitgaat.
Ik had bestelling gedaan.volgende ochtend werd ik gelijk gebeld of t klopte en of het voor een pelllet kachel was.ik had verloop verkeerd besteld dus bestelling aangepast.s middags weer gebeld ik had een bocht te weinig. Even kort gezegd Deze mensen denken met je mee en sturen niet lukraak op wat je hebt besteld.voor mij een dikke 10 plus. Dikke groeten. Andre van der aart
Goede levertijd,goede prijs
Goed advies en materialen zelf opgehaald.
Ik was zelf 1 artikel vergeten toe te voegen om het een sluitend geheel te maken. Vervolgens terugkoppeling van het bedrijf om het artikel toch nog toe te voegen zodat ik niet tijdens het monteren knel zou lopen !
Prima afgeleverd en keurig verpakt. Alleen heel jammer dat, ondanks de breekbaar sticker, de doos door DHL compleet verfrommeld was om hem in de brievenbus te krijgen. Alsof men er met de bus overheen is gereden. Nog een wonder dat het product heel is gebleven. Leverancier prima, transporteur diep triest slecht.
Snelle levering, goede prijs