Goed geholpen aan de telefoon, bestelling dezelfde dag al klaar om af te halen. Zeer tevreden!
Prettig geholpen zowel aan de telefoon als op het bedrijf bij het ruilen van een gedeelte van de zending die ik bij nader inzien toch anders wilde.
Zie kopregel! Gewoon top!
Kreeg heel goedadvies. Verder nog prijzen opgevraagd maar deze zijn de goedkoopste.
In de middag besteld( 15.00 uur) en de volgende dag in de ochtend bezorgd. En matrialen zien er prima uit.
heeeel snel
Zoals de titel al zegt!
volgende dag geleverd . precies wat besteld werd . niet duur en kwalitatief echt goed.
Als een product niet voorradig is, dan is het fijn voor de klant, om hiervan een berichtje te krijgen, dat de levering wat langer duurt. De bestelling is prima bij ons afgeleverd. Goed verpakt om beschadiging te voorkomen.... Op een schaal van 10...een 9 van ons!! Met vriendelijke groet, Lieber Apeldoorn.
goede kwaliteit
Een speksteen houtkachel van ruim €800,- op afroep gekocht, na een paar weken is de kachel plus rookkanaal geplaatst door door firma Rike , deze professionele mensen werden aangeprezen door de verkoper van de kachel . Zijn eerst bij ons de situatie komen bekijken om daarna met een advies te komen. We hebben een datum geprikt en firma Rike heeft met hoogwaardig materiaal en in een ochtend het rookkanaal met houtkachel geplaatst. Zeer tevreden met het eindresultaat.
Er werd gebeld of de bestelling wel juist was, ze denken met je mee. Top!
Prima service en een snelle levering
Alles goed verlopen. Spijtig kan vanuit België niet met bankkaart betalen visa ging ook niet. Dus overschrijving dus tijdverlies voor levering. Verder alles ok. Groetjes Patrick
Ik kreeg snel, binnen de 8u, antwoord op mijn vragen, een correcte offerte en vlotte verdere afhandeling Ik ga dit bedrijf zeker aanbevelen bij vrienden, collega’s en familie
Dat er iemand van het bedrijf me belt om te melden dat de verschillende producten die ik bestelde niet bij elkaar pasten, vind ik fantastisch. Het was geen vergissing van mij, maar dat leek inderdaad wel zo. Super snelle verzending. Perfecte communicatie over het verzendproces via mail. Ik zou een twaalf willen geven, maar dat gaat niet.
Materiaal na 4 dagen thuis. Past perfect. Soms op website niet altijd duidelijk of onderdelen (spanringen) er bij zijn of extra te bestellen. Nu hopen dat het jaren meegaat.
Lekker vlot en niet te moeilijk.
Beleefd, duidelijk en vlotte levering!
Gewoon een hele goede service!!!!
Top product inzake dubbelwandige kachelpijpen en daarbij een snelle levering.
Wat een geweldige zaak. Word snel gereageerd op mail en alles snel geregeld. Alles was ook snel in huis. Echt een aanrader om hier wel te bestellen.
In eerste instantie leek er iets niet bij de bezorgde bestelling te zitten. Navraag bij de klantenservice leverde het antwoord op dat het onderdeel altijd los besteld dient te worden. Er bleek een typefout op de website te staan. Als beloning voor het melden is het ontbrekende onderdeel gratis nabezorgd. Er was ook een dingetje dat de verzendkosten niet goed weergegeven werden tot je daadwerkelijk af gaat rekenen, maar dat heb ik niet meer kunnen reproduceren. Gelukkig zijn alle onderdelen glanzend. Op de foto's van de website leek het erop dat de pijpen mat zouden zijn en het T-stuk glanzend.
Originele beoordeling
Een aantal onderdelen in de winkelwagen gelegd om een schoorsteen voor onze kachel samen te stellen. Als je dan op winkelwagen klikt, staat er 'bekijk verzendkosten en BTW'. Hier stonden geen verzendkosten opgesomd, dus bestellen. Dan komt er toch stiekem 30 Euro verzending bij. Het hele pakket netjes ingepakt ontvangen en even snel gekeken of het compleet was. Volgens de site wordt het T-stuk inclusief condens dop geleverd. Deze condens dop zit er helaas niet bij. Navraag bij de klantenservice levert het antwoord op dat deze er gewoon niet bij zit, met gods zegen.. Toch jammer. Nu moet ik ergens anders zo'n dop vandaan halen of weer 30 Euro verzendkosten betalen. Verder wel de goedkoopste volgens mij..
Prima kap en goed verpakt
Snelle levering, goede prijs. DHL had verkeerde huisnummer ingevierd, goedkoopste kachels heeft dit meteen opgelost.