Goed product voor hele scherpe prijs
Goede kwaliteit goede service en vriendelijk geholpen!
Bestellen volgende dag in huis top
Goed advies via de mail. Duidelijke uitleg en snelle levering.
Online bestelling gedaan werd telefoons benadert en er werd advies gegeven over een betere manier top
Dik in orde.
top service en kwaliteit
Ik heb een hele goede ervaring met dit bedrijf. Ze weten waar ze over praten en geven goed advies. De prijs was 200 euro minder dan elders en de set is meer uitgebreid.
Ik werd gebeld n.a.v. geplaatste internet bestelling omdat er verschil in materiaal was geconstateerd. Even kort mijn bestelling en project doorgenomen en op advies een andere koppel buis besteld. Super fijne service!!
Correcte en snelle levering
Heel goed, had enkele reductie stukken nodig die niet in de webshop stonden. Even gebeld, de dag nadien telefoon terug gehad dat alles binnen was. Da's service, snel en accuraat !!
Heb meerdere keren besteld en werd zelfs nog gebeld over een item dat ze twijfelachtig vonden binnen mijn bestelling omdat het niet zou passen...helemaal top. Ander artikel geadviseerd en nog voor verzending omgeruild.
Duidelijke website, goede kwaliteit van materiaal en op afstand de laagste prijs. Binnen een dag geleverd, iedereen blij!
Kan je goed bestellen bij dit bedrijf. Hele goed ervaring mee. Snelle levering,/ Retourneren ook geen probleem. Goede uitleg we hadden telefonisch contact, Was ook geen probleem geduldig.. En voor de prijs stuk goedkoper dan elders.
Snelle levering - prima producten en prima prijs
Ik heb een dakdoorvoer en een trekkap besteld, in eerste instantie dacht ik dat het de verkeerde maat was (onervaren, ik ben geen dakdekker) maar na overleg bleek ik de juiste. echter had ik nog een stormkraag nodig, jammer dat dat niet meteen bij het begin vermeld is. nu moest ik lokaal ergens op zoek naar een stormkraag. het is gelukt, en de montage is klaar, maar het had fijner geweest, en ook beter voor Goedkoopstekachelpijpen.nl, dat ik hem meteen meebesteld had... maar verder, fijn contact, goeie service!
Bij de informatie voor het bestellen werd goed meegedacht omdat het niet een standaard afvoer betrof.
Volgende keer weer terug Indien nodig
Service snelheid levering perfecte communicatie nog nooit zo een goed internet bedrijf mee gemaakt. Subliem en pluim voor Henk
Na een vervelende ervaring bij ander bedrijf , terecht gekomen bij Goedkoopstekachelpijpen. Super. Verhaal uitgelegd en de volgende dag al de spullen binnen. Een dag later nog wat besteld en toen werdt ik gebeld door hun of dat wel was wat ik nodig had gezien mijn vorige bestelling. Door hun meedenken is het goede artikel gekomen. Spullen werken prima. Hier kan menig bedrijf nog wat van leren. Dank je wel.
Los van de uitstekende kwaliteit en prijs is de service zeer hoog. Retour materialen zonder probleem terug gestuurd en deskundig advies niet om veel te verkopen maar alleen wat je nodig hebt. Aanrader.
Ik had 2 bochten ,de pasvorm, zelfs om op elkaar aan te sluiten was opmerkelijk slecht. Moest zelf de binnenpijp ruimer maken om een betere pasvorm te creëren.
Super service, snel levering en competitieve prijzen. Top ervaring.