Pluspunten
goed product. Ondanks dat bedrijf in een verhuizing zat, werden de bestelde producten zeer snel geleverd.
Pluspunten
Ondanks matige profilering krijg je de kwaliteit waar je om vraagt.
VerbeterpuntenGraag laten weten of een product niet leverbaar is, door de betaling vooraf, de uitblijvende communicatie hierover en rommelige facturatie ivm nalevering heeft het verwerken van deze order me veel tijd en vraagtekens opgeleverd. jammer
Pluspunten
VerbeterpuntenTerugbetaling van niet leverbare producten ( die op de website als wel leverbaar stonden) gebeurt niet. Men is al 2 weken aan het "uitzoeken". Communicatie hierover stagneert. Dit zou sneller en beter kunnen, Minpuntje in het vertrouwen.
Pluspunten
Groot product assortiment voor de paramedische en medische sector.
VerbeterpuntenLevertijd, duurt te langer >3 werkdagen. Voor een grote organisatie is dit te lang.
Pluspunten
Was snel en simple
Pluspunten
Nvt
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Goed en snelle levering, tevrede klant
Pluspunten
geen gedoe doen wat ze moeten doen. De levering zou iets sneller mogen maar hangt af van het product wat besteld wordt.
Let even op de prijzen website en meegeleverde factuur
Pluspunten
Direkte bevestiging orderontvangst en het op de hoogte houden van het verloop van de bestelling
VerbeterpuntenHouden zo!
Pluspunten
Zeer snelle levering en beduidend goedkoper dan andere aanbieders
Pluspunten
Direct ,goed ,goede leverings service
VerbeterpuntenGeen ja ga zo door
zeer slechte website gebruiks onvriendelijk heb dit gecommuniceerd maar geen reactie site is zeer goedkoop gemaakt en onhandig heb het product 8 keer in de winkelwagen moeten doen om te kunnen kopen en elke keer opnieuw alle gegevens invullen dus zeer amateuristisch bedrijf zal wel een papa/mama winkeltje zijn op een zolderkamer
Geachte heer/mevrouw, Wij hebben u account gecontroleerd en zien dat u al meer bestelling heeft gedaan bij ons. Wij hebben wel gezien dat er op de tijd dat u besteld werkzaamheden waren op het servercentrum, Dit kan de oorzaak zijn voor u probleem. Misschien kunt u ons aangeven waar het niet goed ging. Met vriendelijk groeten Klantenservice Trade Med
Verbeterpuntenniet nodig
Pluspunten
Prijsgunstig en correcte levering. Volgende week bestel ik weer.
Pluspunten
Product wordt snel en netjes geleverd