Pluspunten
Zeer goede prijsstelling. Snelle levertijd. Product in overeenstemming met informatie op de website.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
heel erg duidelijk lieten ze me de bestelling volgen aangaande bezorgen,,erg goed!
Pluspunten
zeer tevreden qua prijs en levertijd
Verbeterpuntenzou ik niet weten zeer tevreden
Pluspunten
Ik heb een schaar besteld, was duidelijke info te vinden op de website. Was meteen duidelijk wanneer ik het artikel zou krijgen. Moest uit Duitsland komen, maar duurde niet lang.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Zeer spoedige levering. Prima telefonische bereikbaarheid en aangenaam contact nav nabestelling. Aanrader!
VerbeterpuntenMisschien vermelden op de site wanneer een artikel niet voorradig is?
Pluspunten
Snel betrouwbaar. Komt afspraken na.
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Goede communicatie
VerbeterpuntenGelijk opsturen zodra een product besteld is. Op vrijdag besteld. Ik kreeg de bestelling pas op woensdag. In deze tijd is dat niet meer wenselijk
Pluspunten
breed assortiment. prijs/kwaliteit verhouding. bied alternatief indien niet voorradig.
Verbeterpuntenhet geboden alternatief was veel duurder.
Pluspunten
Snel. Geleverd.
VerbeterpuntenFeedback over status van levering.
Ik had 1 buisje teststrips One Touch Ultra besteld en dat werd zo verpakt dat het niet door de brievenbus kon. Het buisje is ongeveer 3 x 5 cm. Omdat het zo belachelijk verpakt was in een veel te grote doos, moest ik het bij een ophaalpunt ophalen.
VerbeterpuntenSnelheid met leveren0
Pluspunten
Blij verrast!
VerbeterpuntenNiet eerder van jullie gehoord. Misschien meer "op de kaart zetten".
Pluspunten
Snel en goede spullen!
Pluspunten
Alle afspraken goed nagekomen
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
NA HET PLAATSEN VAN DEZE REVIEW BELDE DE EIGENAAR OP, EN BOOD MIJ AAN OM HET VOLLEDIGE BEDRAG PLUS VERZENDKOSTEN TERUG TE STORTEN. HET PRODUCT MOCHT IK HOUDEN. BIJ DEZE DUS MIJN REVIEW AANGEPAST.
VerbeterpuntenOp de site stond een stemvork aangegeven met als toon A. Speciaal nog dit bedrijf gecontacteerd om dit te checken, er werd gezegd dat de informatie op de site juist was. Dus ik besteld, bleek de stemvork een Eb aan te geven. Zeer teleurstellend. Voor musici die een grotere stemvork zoeken beveel ik dit bedrijf ook niet aan, want men lijkt niet echt kennis te hebben over de producten die men verkoopt.