Pluspunten
Prima afhandeling van mijn eerste bestelling.
VerbeterpuntenWat mij betreft momenteel geen verbeterpunten.
Pluspunten
Voordelig maar wel de juiste kwaliteit.
VerbeterpuntenVersturen met PostNL
Pluspunten
VerbeterpuntenEigenlijk geen. De pakketdienst zou iets beter kunnen communiceren.
Pluspunten
Excuses voor mijn vorige beoordeling, die ik ten onrechte plaatste, aangezien dit een ander produkt van een andere webwinkel betreft.
Pluspunten
Snelle levering, met het product is niets mis mee!
Pluspunten
Zeer goede prijs kwaliteitverhouding.
VerbeterpuntenLook en feel lijkt wat verouderd. Het is niet altijd helemaal helder wat nu je status is en wat de snelheid van de levering zal zijn.
Pluspunten
Kostprijs is zeer gunstig ten opzichte van concurrenten
VerbeterpuntenOndanks de vlotte levering had het voor mij nog iets sneller gekund.
Pluspunten
Doen wat ze beloofd hebben
Pluspunten
Snelle levering, overzichtelijke website en keurig verpakt.
VerbeterpuntenIk had een HIV test besteld voor mijn pleegdochter, toch best wel een privacy gevoelige bestelling. Ik zou het fijn hebben gevonden als ik ergens terug kon vinden dat de privacy wel is gewaarborgd. Ik ga dan ook eigenlijk niet akkoord met de verwerking van mijn persoonsgegevens zoals dat wordt gevraagd ( emailadres, IP adres en eventueel overige informatie ) maar moet het wel aanvinken omdat anders dit formulier niet verstuurd kan worden.
Geachte klant, Wij vermelden in onze privacyverklaring hoe wij met de privacy omgaan. https://www.trademed.nl/privacy Met vriendelijk groeten Klantenservice Trade Med
Pluspunten
snelle levering, prima prijs/kwaliteit verhouding
Pluspunten
Goede, snelle service. Prijs/kwaliteit verhouding is goed. Zeer positieve 1e kennismaking. Voor herhaling vatbasr
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
VerbeterpuntenOndanks wel mijn adres gegevens opgegeven te hebben, de uitslag niet thuis ontvangen van de test. De resultaten wel kunnen raadplegen nadat ik mijn inlog gegevens terug had gevonden. Deze dus goed bewaren. Specifiek over de cortisol test kan ik zeggen dat ik verwacht had dat er op 3 momenten op de dag werd getest. Dit kwam niet duidelijk naar voren. Deze test geeft alleen inzicht in de corrisol in de ochtend. Maar datvis identiek aan bloed prikken in de ochtend in het ziekenhuis. Wilde meer inzicht in cortisol verloop door de dag.
Pluspunten
snell en correcte levering van product voor prima prijs,