Pluspunten
Snelle levering. Goede producten.
Pluspunten
snel en correct
Verbeterpuntenhet kan belangrijk zijn bij een bestelling dat je van te voren weet hoe lang een artikel nog gebruikt mag worden. Bijv. teststrips voor Diabetes, als je die niet dagelijks gebruikt kan die datum te kort zijn!
Geachte Klant, Als het gaat om de houdbaarheidsdatum van een artikel raden wij aan om contact met ons op te nemen, hetzij telefonisch of per mail. Wij kunnen dan de huidige houdbaarheidsdatum doorgeven en kan men beslissen al dan niet te bestellen. Het is mogelijk dat er teststrips voor diabetes speciaal besteld worden. Als dit een uitlopend artikel is (het gaat dus uit de handel) kan het voorkomen dat de houdbaarheidsdatum korter is. Op een gegeven moment komt er geen nieuwere houdbaarheidsdatum meer van de fabrikant. Normaliter hebben teststrips een houdbaarheid van ongeveer een jaar. Met vriendelijk groeten Klantenservice Trade Med
Pluspunten
snelle levering. goede verpakking
VerbeterpuntenNederlandse tekst erbij leveren.was geen Nederlands op de verpakking te bekennen en dan is het wel fijn om te zien of het wel het goede product is.
Pluspunten
Goede levering, volgens afspraak
Niet met gls versturen
Geachte klant, Wij hebben u bestelling gecontroleerd en deze bestelling is met DPD verzonden van uit ons centrale magazijn in Duitsland. Wij hebben Bij DPD het gehele verzendtraject gecontroleerd en daar zijn geen bijzonderheden in te zien. Wij zijn altijd op werkdagen telefonisch bereikbaar Met vriendelijk groeten Klantenservice Trade Med.
Pluspunten
Pluspunten
zeer vriendelijke prijzen, snel levering , vlot antwoord voor de mail.
Pluspunten
Ik heb t product nog niet gebruikt. Maar deze strips zijn iig handiger dan de papieren strips.
Pluspunten
Goeie prijs kwaliteit verhouding!
VerbeterpuntenTe lange levertijd. Zelf gaan bellen na 5 dagen.
Pluspunten
Goed duidelijk en vlot
Pluspunten
ALLES PRIMA DE LUXE