Pluspunten
Zie boven
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
opmerking over gegevensbeveiliging werd serieus genomen en is volgens zeggen inmiddels aangepast. Hulde! Levertijden zijn aannemelijk gemaakt.
VerbeterpuntenPunt 1 - het is echt niet meer van deze tijd om wachtwoorden van klanten onversleuteld op te slaan en te versturen. Dit is echt heel erg slecht uit beveiligingsoogpunt. Ik heb dan ook een mail gestuurd met het verzoek om na uitleveren van de bestelling mijn account VOLLEDIG te wissen. Op die mail heb ik geen antwoord gekregen ( punt 2- communicatie) en gezien het feit dat u mij nu vraagt om een beoordeling is dat dus ook niet gebeurd. Punt 3 - levertijd van een week op medische goederen lijkt me erg lang.
Geachte heer/mevrouw, Punt 1 - dit punt is inmiddels door ons aangepast, dank voor uw suggestie Punt 2 - uw account volledig wissen is helaas niet mogelijk. Dit heeft te maken met toekomstige eventuele recall acties. Wij moeten met een klant contact kunnen opnemen als er iets met een bepaald artikel aan de hand is. Wel hebben wij uw account ontoegankelijk gemaakt. Punt 3 - bij de artikelen staat een indicatie van de verwachte levertijd zodat u weet waar u aan toe bent als u gaat bestellen. De voorraden worden een paar keer per dag ververst. Met vriendelijk groeten Klantenservice Trade Med BV
Pluspunten
VerbeterpuntenVijf dagen wachten, geen bericht Krijgen, bestelling is niet te volgen, na telefoontje wel de gegevens van bestelling gekregen waar ze verbleven. Eenmaal binnen het betrof contour next teststrips, krijg ik een potje met zwart-wit kopie van Bayer contour next etiket over een bestaand potje geplakt. Sorry een keer maar nooit meer.
Pluspunten
Nog geen
VerbeterpuntenVerzendingen mogelijk maken naar Postbussen dit is met DPD niet mogelijk. Verzendingen mogelijk maken naar Pickup parcelshop.
bloedsuikermeter besteld, na 2 weken nog niet ontvangen.
Geachte Klant Het kan voorkomen dat er op een product een langer levertijd zit. Bij de artikelen staat een indicatie van de verwachte levertijd zodat u weet waar u aan toe bent als u gaat bestellen. De voorraden worden een paar keer per dag ververst. Met vriendelijk groeten Klantenservice Trade Med BV
Pluspunten
N.v.t
VerbeterpuntenBetere bestel service
De isoprophylalcohol is best duur.
Pluspunten
Pluspunten
snelle afhandeling en tevreden over het artikel
Verbeterpuntenverzendkosten waren hoger dan het artikel
Pluspunten
Goede service en leverings snelheid
Pluspunten
Snel, goede prijs / kwaliteit verhouding
Verbeterpunten?
Pluspunten
Pluspunten
Supersnelle levering.
VerbeterpuntenWeinig keuze in hoeveelheden met extra korting te bestellen