O.a ...Acupunctuur Model Vrouw 50 Cm besteld. Echter het gekregen model is anders dan de afbeelding vermeld. Ipv een houten voet/standaard, is deze simpel wit plastic.(goedkope uitstraling).
Pluspunten
Goed verpakt, snel ontvangen en competitieve prijs
jammer dat men 6,95 aan porto berekent en de daadwerkelijke porto 1,95 is
Geachte klant, Wij berekenen € 5,85 verzend en handelingskosten bij orders onder de € 100,-- Uw pakket is als brievenbus post verzonden met als voordeel dat u niet thuis hoeft te zijn voor de aflevering. met vriendelijke groeten Trade Med
Pluspunten
Mijn eerste keer dat ik hier besteld heb maar zal binnenkort hier zeker weer gebruik van maken. Levering was wat langer maar kwam vanwege Pasen.
Pluspunten
Goed , snel , betrouwbaar !
VerbeterpuntenGa zo door !
Pluspunten
Pluspunten
alles is prima gegaan en netjes op tijd geleverd
Verbeterpuntenweet niet
Pluspunten
bestelling correct en tijdig geleverd. een vergissing correct en zeer tijdig rechtgezet. prima service. chapau !
Levertijd 2-3 dagen. Was wel meer dan 7 dagen.
Beste Klant U heeft dinsdag 22 maart om 22.14 uur een bestelling bij ons gedaan en u heeft voor vooruitbetaling gekozen ( dit duur altijd een dag extra.) Wij hebben deze verwerkt en u pakket is donderdag 24 maart om 15.07 uur naar u verzonden. Het pakket is 30 maart om 13.33 uur bij u geleverd. De oorzaak van deze vertraagde levering komt Goede Vrijdag en Passen dan worden er geen pakket geleverd door DPD. Klantenservice Trade Med BV
Pluspunten
Bezorging fout subliem gecorrigeerd
Pluspunten
Het assortiment laat wat mij betreft niets te wensen over.
VerbeterpuntenDe levering mag wat adequater. B.v. levering de volgende dag als voor 16.00 wordt besteld. Het is wat slordig als 5 dagen na bestelling en betaling blijkt dat verzending nog moet worden geregeld. Het moet geen verschil maken of een particulier dan wel een grote afnemer een bestelling plaatst. De site werpt daar voor ook geen belemmeringen op.
Beste Klant U heeft maandag na de Passen besteld en wij hebben aangegeven bij de klantenservice dat in verband met de Passen de leveringen vertraagt konden zijn.In u geval heeft het nog iets langer geduurd in verband met een laad fout bij DPD. Onze excuses hier voor. Klantenservice Trade Med BV
Achteraf bleek dat de bestelling uit Duitsland moest komen, waardoor het iets langer duurder. Maar nog steeds heel snel! Alleen... wij wisten dat niet.
Pluspunten
Correct, zeer snelle levering. Doe zo verder. Mvg
Pluspunten
Scherpe prijzen
VerbeterpuntenSnellere levertijd en meer communicatie m.b.t. de levering zoals b.v. track & trace. Ik moest nu zelf de vraag stellen wanneer mijn bestelling geleverd ging worden omdat ik nog steeds geen verzendbevestiging had ontvangen. Ik kreeg na mijn vraag per e-mail een track & trace code doorgestuurd en dit had wellicht ook automatisch kunnen gebeuren nadat de bestelling was verzonden.
Pluspunten
goede duidelijke website
Verbeterpuntenmeer aantrack and trace doen zodat men weet wanneer en waar het pakketje is of wordt afgeleverd.
Pluspunten
Duidelijke website en bestelproces. Snelle levering. Scherpe prijzen.
Pluspunten
Inmiddels meerdere keren een bestelling geplaatst. Telefonisch goed te woord gestaan, snelle levering en een prima prijs voor de producten als je gaat vergelijken op internet.