Pluspunten
Lage prijzen
VerbeterpuntenIk krijg bijna nooit een verzendbevestiging, dit was volgens mij de eerste keer. Er mist een artikel. Op de leverbon van 12 februari staat wird nachgeliefert ! Wanneer dat gaat gebeuren weet ik niet.
Pluspunten
telefonisch bereikbaar
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
er wordt redelijk snel geleverd.
Verbeterpuntenniet alle teststrips van de one touch verio doen het. het moet eenvoudig zijn om de defekte teststrips te vervangen.
Teststrips van ieder merk, dus ook de One Touch Verio, komen rechtstreeks van de fabrikant. De verpakkingen zijn dichtgeseald en worden door de klant pas geopend. Mocht er iets niet goed zijn met de strips, of een verdenking daarop, dan is het raadzaam met de fabrikant kontakt op te nemen aangezien wij hier niets aan kunnen veranderen.
Pluspunten
Verzending was zeer snel en product zoals verwacht.
VerbeterpuntenBeter communiceren wanneer iets verstuurd is. Nu kwam het, snel maar onverwacht, waar ik een track en trace code etc verwacht had.
Pluspunten
- ontzettend snelle levering - hele fijne communicatie (snel en effectief!)
Pluspunten
Pluspunten
alles prima
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
prijs en kwaliteit.
VerbeterpuntenZoek een ander vervoersbedrijf. Ik ben 4 dagen aan het bellen geweest om mijn pakket te traceren. Uiteindelijk op vrijdagavond bij portier op kunnen halen. Echt heel vervelend en voor mij reden om niet meer via jullie te bestellen.
Pluspunten
snel en correct afgehandeld
Verbeterpuntengeen
Communicatie over wanneer het product is verzonden zou fijn zijn.
snellere levering
Levering via DPD duurt veel te lang