Pluspunten
Trade med biedt een compleet pakket aan voor een redelijke prijs
Pluspunten
Het heeft best wel lang geduurd, voordat ik mijn pakket kon ophalen.
Verbeterpuntenbetere communicatie
Geachte klant, Wij hebben u bestelling de volgende werkdag verzonden en u heeft van ons daar ook een e-mail ontvangen met een link om u pakket te volgen. De vervoerden heeft het de volgende werkdag bij u proberen te bezorgen maar dat is helaas niet gelukt. De vervoeder heeft toen u pakket naar een pakketshop gebracht ( dit heeft iets langer geduurd in verband met het weekend) waar u het later zelf heeft afgehaald. Met vriendelijke groeten Klantenservice Trade Med
Pluspunten
Het 1e deel van de bestelling had ik vrij snel en producten waren naar tevredenheid
VerbeterpuntenNeem een andere afkeverdienst ipv dpd ..zij doen geen of onvolledige briefjes in de bus en je moet maar uitzoeken of en waar je pakketje is afgeleverd. Het 2e deel van de bestelling na 9 weken nog niet binnen ..communicatie over terugstorten geld van dat deel van de bestelling wordt genegeerd. P
Geachte klant, Het klopt dat er bij u zending iets niet goed is gegaan met de verzending via DPD wij zullen dit ook verder bespreken met onze accountmanger van DPD. Na dat wij het pakket retour hebben ontvangen hebben wij dit verwerkt en ook het te veel betaalde bedrag netjes naar u terug gestort op de zelfde manier als u betaald heeft. Waarschijnlijk aan u aandacht ontsnapt. Met vriendelijk groeten Klantenservice Trade Med
Pluspunten
?
Verbeterpuntendoor jullie fout ligt mijn pakketje in Best. geen huisnummer vermeldt zo doende kan het niet geleverd worden. HOPENDE DAT DIT DOOR U ZO SNEL MOGELIJK WORDT OPGELOST,ZONIET HET BEDRAG RETOUR EN KUNNEN JULLIE HET BESTELDE HOUDEN. IKBEN NIET VAN PLAN OM HIERVOOR MIJN VRIJE TIJDT OP TE OFFEREN!!!
Geachte Klant, Volgens onze informatie heeft DPD dit de volgende dag al met u geregeld. Met vriendelijk groeten Klantenservice Trade Med
Pluspunten
Ga zo door
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Veel producten op voorraad
Koop al jaren hier en nog nooit klachten gehad over wat dan ook.
Pluspunten
Goede prijs kwaliteit verhouding.
VerbeterpuntenLevering duurde wat lang, misschien kan dat sneller!
Pluspunten
Goede prijs/kwaliteit verhouding
VerbeterpuntenDe levertijd. Ik bestelde op 29 mei en ontving de bestelling pas op 4 of 5 juni.
Pluspunten
Je wordt wel erg vaak benaderd om het bedrijf een beoordeling te geven, erg irritant.
Pluspunten
De levertijd was snel.
VerbeterpuntenNiets aan te geven.
Pluspunten
Goede prijs en product, snelle levering. Niks te klagen!
Het duurde nmm erg lang voordat ik mijn bestelling kreeg